Actrițe de telenovele care au încetat din viață în florea vârstei. Multe dintre ele au lăsat copii în urmă

Publicat pe 25.08.2023 la 13:33 Actualizat pe 20.08.2023 la 13:41

Acestea sunt actrițele de telenovele care au încetat din viață în floarea vârstei. Multe dintre ele și-au lăsat copii în urmă și o viață perfectă în plan profesional, dar și personal. Despre cine este vorba.

Lorena Rojas și Edith Gonzalez poartă rochii albe și zâmbesc

Lorena Rojas și Edith Gonzalez

Profimedia Images

De-a lungul timpului au existat mai multe evenimente marcante în lumea telenovelelor. Printre ele se numără și moartea mai multor actrițe tinere din cauza unor boli grave. Aceste evenimente au rămas în inimile fanilor și i-au întristat de fiecare dată. Cele mai multe dintre vedete au lăsat copii și familii îndurerate în urmă.

Actrițe de telenovele care au încetat din viață în florea vârstei

Mariana Levy se numără printre vedetele care au plecat de lângă noi mult prea devreme. A jucat în telenovele precum “La pícara soñadora”, “Rosa salvaje” și “Amor real”. Viața a luat o altă formă atunci când în 2005 a murit într-o manieră de nedescris, suferind un atac cardiac. Vedeta a fost victima unui asalt ce a avut loc în Ciudad de Mexico. A lăsat în urma sa cei trei copii: Maria, Paula și Emilio, dar și o mamă îndurerată. Din fericire, Ana Barbara a fost cea care le-a stat întotdeauna alături. A devenit mama celor trei copii, odată ce a început o relație controversată cu văduvul actriței Mariana Levy.

Lorena Rojas a devenit cunoscută odată cu rolurile din ‘El cuerpo del deseo’, ‘Pecados ajenos’, ‘Como en el cine’ și altele. Vedeta a încetat din viață în februarie 2015 la vârsta de 44 ani după o luptă de 7 ani cu cancerul mamar. Cu toate că nu și-a îndeplinit visul real de a deveni mămică, a ținut să adopte un copil și astfel acum fetița este crescută de sora actriței, Mayra Rojas.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Natalia Oreiro, apariție care taie răsuflarea. Cum arată cizmele de un roșu sângeriu pe care nu oricine ar îndrăzni sa le poarte

Mónica Spear a fost Miss Venezuela în 2004 și a participat în telenovele precum ‘Pasión prohibida’, ‘Flor salvaje’, ‘La mujer perfecta’ și altele. A avut succes atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. A lăsat în urmă familia, dar și fanii. Istoria sa a avut un final tragic, asta pentru că a fost asasinată împreună cu soțul său în 2014 în Venezuela. Cele trei actrițe nu doar că au murit tinere, dar au lăsat în urmă copii ce au crescut fără dragostea lor.

Totul despre actrițele care au plecat prea devreme dintre noi

Paulina Lazareno se numără printre vedetele care au plecat dintre noi mult prea devreme. Singura fiică a marii actrițe Norma Laareno, a reușit să rămână în amintirea fanilor cu trei titluri unice: ‘Infamia’, ‘Caminos cruzados’ și ‘Marisol’. Cu toate acestea, viața i-a fost curmată pe 28 iunie 1997, atunci când ieșea din casa producătorului Nicandro Díaz.

Viridiana Alatriste a fost fiica marii actrițe Silvia Pinal. A încetat din viață la vârsta de 19 ani și a rămas în memoria fanilor cu titluri precum ‘La seducción’, ‘Honrarás a los tuyos’ y ‘Mañana es primavera’. Viitorul său nu a mai putut fi vizualizat, asta după ce pe 25 octombrie 1982 a suferit un accident de mașină și și-a pierdut viața.

Mamele celor două actrițe nu au putut deși niciodată pierderea fiicelor și au vorbit în nenumărate rânduri despre viața lor de până atunci.

Citește și: Fiica regretatei Edith González a împlinit 18 ani. Cum s-a schimbat de-a lungul timpului Constanza Creel

Hiromi se numără printre artistele care au încetat din viață mult prea devreme. A participat în cadrul show-ului “La academia” și toată lumea credea că se va dedica muzicii. În schimb, tânăra a decis că vrea să devină actriță. În 2017, viața i s-a schimbat complet. Aceasta s-a căsătorit și aștepta un copil. Cu toate acestea, în luna septembrie a aceluiaș an a fost internată în spital din cauza unei hemoragii. Atât ea cât și copilul au decedat.

În articolul

Actrițe de telenovele care au încetat din viață în florea vârstei. Multe dintre ele au lăsat copii în urmă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ploi şi vijelii peste România. Temperaturile vor scădea brusc cu până la 15 grade Celsius în mai multe regiuni ale ţării
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x