Actrițele celebre din Turcia înainte și după operațiile estetice. Ce dive și-au îmbunătățit considerabil fizicul - VIDEO

Publicat pe 18.03.2024 la 17:52 Actualizat pe 18.03.2024 la 18:54

Sunt atrăgătoare, au succes, o mulțime de fani și sunt mulțumite de felul în care arată. Totuși, aceste actrițe nu au fost mereu încântate de ceea ce văd în oglindă, așa că au ajuns pe mâna medicilor esteticieni.

colaj de imagini cu actrite din turcia

Sunt atrăgătoare, au succes, o mulțime de fani și sunt mulțumite de felul în care arată. Totuși, aceste actrițe nu au fost mereu încântată de ceea ce văd în oglindă, așa că au ajuns pe mâna medicilor esteticieni.

Profimediaimages.ro

Înainte să cunoască succesul, aceste actrițe nu arătau ca în prezent. Și-au modelat chipurile și trupurile pentru a ajunge pe placul publicului și cele mai multe dintre ele au reușit.

Iată ce actrițe au simțit nevoia să-și îmbunătățească aspectul fizic cu ajutorul intervențiilor și operațiilor estetice. La multe dintre ele nici nu te-ai gândi, căci rezultatul este unul natural.

Actrițele celebre din Turcia înainte și după operațiile estetice. Ce dive și-au îmbunătățit considerabil fizicul

Acum toată lumea le apreciază pentru felul în care arată, însă puțini sunt cei care le știu și înainte de vizitele la medicii esteticieni și plasticieni. Urmărește clipul de mai jos și descoperă ce îmbunătățiri și-au făcut cele mai îndrăgite actrițe ale momentului:

Presa turcă susține că Nesrin Cavadzade și-a făcut mai multe schimbări pentru a cuceri publicul. În o fotografie veche, actrița are nasul mai mare, buzele mai subțiri, iar pleoapele căzute. Există suspiciuni că a intervenit inclusiv cu Botox în jurul gurii.

Totuși, aceasta susține că nu și-a făcut operații estetice, ci că pozele vechi nu o avantajează, fiind făcute din unghiuri proaste. Ba mai mult, spune că schimbările au survenit în urma unei diete echilibrate și a unei rutine corecte de îngrijire.

Și-a făcut mai multe operații, care i-au luat anii de pe chip ca prin minune. Pentru început, și-a făcut lifting facial, care a întinerit-o. A urmat o mărire a buzelor, injecții cu Botox și chiar o operație a bărbiei. Vedeta chiar a recunoscut, după ce a fost criticată pentru schimbări, că și-a injectat prea mult Botox și regreta asta. A promis că nu va mai interveni la nivelul chipului.

Ca multe alte actrițe, Dilan a spus că nu a apelat la ajutorul experților pentru a își îmbunătăți aspectul fizic. Cu toate acestea, vechile fotografii o dau de gol. Pare că și-a schimbat forma nasului, făcând o rinoplastie, și-a ridicat sprâncenele, și-a pus dantura la punct și și-a introdus implanturi cu silicon.

Citește și: Adamari López a scăpat ”porumbelul” și a dat detalii despre nopțile cu fostul soț. Ce dezvăluiri intime a făcut despre Toni Costa

Asli Enver și-a făcut mici îmbunătățiri la nivelul obrajilor și bărbiei. Cei mai mulți oameni cred că aceste schimbări au apărut în urma procesului de slăbire și nu că și-a făcut anumite proceduri estetice. Cu toate acestea, modificările par a fi făcute de o mână pricepută și nu de mama natură.

Serenay Serikaya și-a schimbat forma buzelor, mărindu-le și chiar a intervenit la nivelul danturii. De asemenea, și-a mărit bustul cu implanturi cu silicon.

Birce și-a corectat pomeții, și-a mărit buzele cu acid hialuronic, și-a ridicat sprâncenele și chiar a trecut printr-o rinoplastie, care i-a schimbat forma nasului.

Actrița și-a schimbat fața în totalitate cu ajutorul intervențiilor și operațiilor estetice. A intervenit la nivelul sprâncenelor cu un lifting, a suferit o rinoplastie, și-a schimbat forma bărbiei. Se spune chiar că și-a schimbat culoarea ochilor.

Citește și: Buçe Buse Kahraman reacționează după valul de critici și insulte pe care le primește încă de la lansarea ”Golden Boy”. Ce a declarat

Frumoasa actriță din Turcia și-a făcut operație de corecție a liniei maxilarului. Totuși, ea neagă că ar fi intervenit și spune că forma feței sale s-a schimbat după ce a pierdut mult în greutate.

Ceyda este campioană a operațiilor estetice. Și-a mărit buzele de mai multe ori, la fel și bustul. Și-a făcut nu mai puțin de 3 rinoplastii, după ce, în trecut, și-a fracturat nasul. Există zvonuri că și-a injectat Botox, însă ea a negat, în ciuda faptului că e evident. Susține că frumusețea sa e dăruită de Dumnezeu și nu de mâna pricepută a medicilor.

Demet spune că nu și-a făcut operații estetice la nivelul feței. Însă o comparație între pozele vechi și cele recente arată că actrița a apelat la injecții cu Botox, și-a ridicat sprâncenele. Ba mai mult, și-a îmbunătățit linia maxilarului, înainte având fața în forma diamant, iar această zonă fiind foarte pronunțată.

Înainte de intervenții, Hande avea o față de copil, rotundă. Și-a făcut câteva operații pentru a își schimba forma feței în una ovală, corectând linia maxilarului și bărbia. Aceste schimbări și faptul că a slăbit a dus la schimbarea drastică a chipului actriței.

Citește și: Başak Gümülcinelioğlu, dezvăluiri despre căsnicia cu Çağrı Çıtanak. Cum se înțeleg cei doi după tragedia care le-a lovit familia

Urmărește clipul pentru a vedea cum arătau actrițele de mai sus înainte de operațiile estetice:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

Actrițele celebre din Turcia înainte și după operațiile estetice. Ce dive și-au îmbunătățit considerabil fizicul - VIDEO

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x