Adamari López și fiica Alaïa apar împreună într-o imagine de poveste. Cele două au îmbrăcat rochii de prințese

Publicat pe 21.04.2023 la 14:38 Actualizat pe 21.04.2023 la 15:13

Adamari López și fiica Alaïa apar împreună într-o imagine de poveste. Cele două au îmbrăcat rochii de prințese și au reușit încă o dată să-și surprindă fanii din mediul online.

Adamari López poartă un costum alb cu decolteu și își ține mâna stângă în șold

Adamari López și fiica Alaïa apar împreună într-o imagine de poveste

Getty Images

Adamari López a decis să părăsească proiectul “Hoy”, emisiunea pe care o prezenta alături de colegii de platou. Ultima sa apariție a fost urmărită de fanii care o apreciează încă de acum câțiva ani. Se numără printre cele mai îndrăgite vedete de telenovele.

Adamari López și fiica Alaïa apar împreună într-o imagine de poveste

Vedeta a decis să părăsească proiectul de care s-a ocupat în ultimii 11 ani. Cei de la Telemundo au confirmat zvonurile legate de faimoasa Adamari López printr-un comunicat de presă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“După 11 ani alături de Telemundo, Telemundo și Adamari López au căzut de acord că este timpul pentru ca ea să renunțe la rolul de prezentatoare în cadrul Hoy Dia. Adamari a fost parte integrantă mai bine de 10 ani, reușind să-i facă pe telespectatori să se trezească într-un ritm energetic și fermecător. Adamari este o prezentatoare talentată care a fost implicată în numeroase proiecte speciale, întotdeauna fiind conectată cu telespectatorii și reușind să-și arate autenticitatea și charisma. Îi suntem recunoscători pentru dedicarea și colaborarea pe care am avut-o și îi urăm succes în următoarele proiecte.”, s-a arătat în comunicat.

Citește și: Adamari López și Toni Costa au apărut împreună la ziua de naștere a fiicei Alaïa. Micuța a împlinit 8 ani

Adamari López a pășit pentru prima oară în studiourile Hoy Dia în 2012. Alături de Daniel Sarcos, Ana Maria Canseco și Diego Schoening a fost implicată într-una dintre cele mai urmărite emisiunii TV. De-a lungul timpului show-ul a evoluat și a ajuns să aibă mai mulți prezentatori și prezentatoare, odată cu plecarea lui Daniel Sarcos și a Anei Maria Canseco. În 2020, Raschel Diaz a fost cel care a renunțat la proiect, fiind unul dintre cei mai apropiați prieteni ai lui Adamari.

La scurtă vreme de la aflarea veștii, fanii au declarat că nu vor mai urmări emisiunea, odată cu plecarea îndrăgitei Adamari López. Cei mai mulți îi urează succes în viitorul profesional și personal. Cea mai recentă fotografie publicată în mediul online o arată alături de fiica Alaïa. Cele două au îmbrăcat rochii de prințese și s-au lăsat surprinse într-un cadru de poveste.

Adamari López și-a continuat viața personală după despărțirea de Toni Costa

A dezvăluit că s-a despărțit de tatăl fetiței sale cât încă era îndrăgostită de acesta, însă odată cu trecerea timpului rănile i s-au închis. Pe rețelele sociale apare mai zâmbitoare ca niciodată, fiind în continuare preocupată de proiectele profesionale și personale din viața sa. Cu mai bine de 30 de ani în industria showbiz-ului, se numără printre cele mai așteptate figuri de pe micile ecrane.

“Emoțional, psihic și spiritual mă simt mult mai puternică, mult mai bine și continui să lucrez la fel ca înainte pentru a-i oferi un viitor bun fiicei mele.”, a declarat Adamari López, arată hola.com. Cu toate că este privită de milioane de fani în fiecare zi, actrița se descrie ca fiind o persoană sinceră, normală, întotdeauna vrând să se autodepășească, în ciuda problemelor. Spune că a avut parte de o perioadă plină de evenimente intense, datorită despărțirii de Toni Consta, însă spune că totul s-a întâmplat la momentul potrivit. Spune că și-a început transformarea fizică în urmă cu 17 ani, atunci când a aflat pentru prima oară că suferă de cancer.

În articolul

Adamari López și fiica Alaïa apar împreună într-o imagine de poveste. Cele două au îmbrăcat rochii de prințese

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x