Adevărul despre divorțul dintre Victoria Ruffo și Omar Fayad. Ultimele declarații ale vedetei

Publicat pe 09.11.2023 la 11:30 Actualizat pe 09.11.2023 la 12:04

Victoria Ruffo a fost înconjurată recent de zvonuri care indicau faptul că mariajul său e pe sfârșite. Acum, actrița de telenovele a ținut să lămurească întreaga situație.

Victoria Ruffo poartă părul desprins și zâmbește

Victoria Ruffo spune adevărul despre relația cu Omar Fayad cu zâmbetul pe buze

Getty Images

Protagonista din La madrastra a vorbit pentru prima oară despre situația din căsnicia cu Omar Fayad. Întreaga situație a fost expusă zile de-a rândul în mediul online.

Adevărul despre divorțul dintre Victoria Ruffo și Omar Fayad

După 20 de ani de căsnicie se zvonește că actrița și politicianul ar fi în proces de divorț. Nu cu multă vreme în urmă, jurnalistul Gustavo Adolfo Infante a informat publicul de faptul că a luat legătura cu Victoria Ruffo pentru a lămuri întreaga problemă, speculată de jurnalistul Alex Kaffie despre separare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cine este Kaffie, ce face? Nu pot să răspund, sunt căutată, sunt cu “avocatul”, haha...Mulțumesc, totul bine, salutări pentru Kaffie.”, a precizat vedeta. Acum, Victoria Ruffo, fosta parteneră a lui Eugenio Derbez, a decis să vorbească pentru prima oară și să pună punct acestei idei ce se perpetuează în mediul online.

Citește și: Victoria Ruffo rupe tăcerea în fața zvonurilor legate de divorț. Ce se întâmplă în căsnicia cu Omar Fayad

“Avem crize de când ne-am căsătorit ( râde)...Avem o relație foarte drăguță, ne-am căsătorit destul de maturi. Adevărul e că nu știu de unde a ieșit această bârfă, deja a mai ieșit de câteva ori, că divorțăm. Adevărul e că doar ne face să râdem, pentru că la un moment dat poate chiar se va întâmpla, și să se întâmple. Soțul meu spune că nu va divorța pentru că nu vrea să schimbe diavolul pentru a trăi într-un alt infern.”, a declarat “regina” telenovelelor.

Are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. A vorbit recent și despre momentele din copilăria fiului José Eduardo Derbez.

În trecut, Victoria Ruffo și Eugenio Derbez au format una dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea telenovelelor. Chiar dacă separarea lor a dus la nenumărate conflicte, a rămas în urmă fiul lor, Jose Eduardo care menține o relație cordială cu cei doi părinți celebri.

Victoria Ruffo vorbește despre creșterea fiului Jose Eduardo Derbez

Dispusă să vorbească în fața jurnaliștilor, actrița din La madrastra a vorbit despre creșterea fiului său în momentul divorțului.

“Mereu m-am gândit în primul rând că este vorba despre fiul meu Jose Eduardo și că trebuie să cresc o ființă umană frumoasă, onestă, veselă, mulțumită de viață, care nu va avea nicio problemă cu nimic și cu nimeni.”, a spus vedeta. A menționat că nu regretă faptul că l-a cunoscut pe Eugenio Derbez și nici relația pe care a avut-o cu acesta.

Citește și: Victoria Ruffo și Omar Faya divorțează după 22 de ani de căsnicie. Ce spun publicațiile locale

“Eu nu regret faptul că l-am cunoscut pe Eugenio, nici că am fost cu el, nici că l-am avut pe Eduardo, nu regret nimic.”, a spus actrița. În prezent, vedeta se simte împlinită atât pe plan personal cât și profesional. Este căsătorită de 22 de ani cu Omar Fayad și își continuă activitatea în lumea telenovelelor.

“Relația dintre ei e a lor, adevărul e că mă bucur că se întâlnesc, mă bucur că există această relație, evident e tatăl lui și Jose Eduardo îl iubește și îl admiră mult.”, a spus actrița într-o discuție televizată. Cu toate că Victoria Ruffo s-a despărțit de primul său partener, nu l-a vorbit niciodată de rău în fața fiului său.

În articolul

Adevărul despre divorțul dintre Victoria Ruffo și Omar Fayad. Ultimele declarații ale vedetei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x