Victoria Ruffo rupe tăcerea în fața zvonurilor legate de divorț. Ce se întâmplă în căsnicia cu Omar Fayad

Publicat pe 06.11.2023 la 13:43 Actualizat pe 06.11.2023 la 14:30

Actrița de telenovele a fost abordată de către jurnaliști în legătură cu divorțul de Omar Fayad, bărbatul cu care a fost căsătorită timp de 22 de ani. Ce se întâmplă cu adevărat.

Omar Fayad și Victoria Ruffo stau unul lângă celălalt

Victoria Ruffo și Omar Fayad. 4 noiembrie 2022

Getty Images

Victoria Ruffo a ajuns din nou în ochii presei, de data aceasta fiind vorba despre un posibil divorț de Omar Fayad. Actrița a oferit toate detaliile într-o convorbire cu unul dintre jurnaliștii din Mexic.

Victoria Ruffo rupe tăcerea în fața zvonurilor legate de divorț

Vedeta este separată de partenerul ei după 22 de ani de căsnicie, pe 2 noiembrie apărând primele zvonuri în mediul online oferite de prezentatorul Alex Kaffie. Acesta și-a asigurat fanii că Victoria Ruffo este pregătită să divorțeze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am confirmată această veste că Victoria Ruffo și Omar Fayad au decis să pună punct căsniciei lor după 22 de ani împreună. Aceștia s-au căsătorit în 2001 într-o ceremonie religioasă și evenimentul a avut loc în biserica din San Augustin, Ciudad de Mexico.”, a declarat jurnalistul. Cu toate acestea, Alex Kaffie nu a prezentat nicio dovadă a faptului că vorbele sale sunt adevărate, însă a fost Victoria Ruffo cea care a rupt tăcerea.

Citește și: Victoria Ruffo și Omar Faya divorțează după 22 de ani de căsnicie. Ce spun publicațiile locale

Cel care a căutat un răspuns cert în persoana faimoasei Victoria Ruffo a fost prezentatorul mexican Gustavo Adolfo Infante. În cadrul emisiunii de primera mano, acesta a punctat că a luat legătură cu actrița și totul a fost lămurit.

“Eu i-am dat mesaje și am întrebat-o cum se simte, cum este. I-am spus cine sunt și mi-am cerut scuze pentru deranj. I-am spus că a fost Kaffie cel care a publicat vestea despre divorț și am întrebat-o dacă este adevărat.”, a spus prezentatorul. Ca răspuns, Victoria Ruffo nu a confirmat sau infirmat ideea.

“Cine e Kaffie? Deci, cine e? Ce face? O excelentă reputație...ce puțini invitați aveți voi. Și meniul? Nu pot fi chemat[, sunt cu avocatul. Cine e Kaffie? Mulțumesc, toate bune, salutări lui Kaffie.”, a transmis actrița. Cel care a reacționat în fața veștilor legate de divorț a fost chiar José Eduardo Derbez, fiul actriței din prima căsnicie.

José Eduardo Derbez reacționează în fața presupusului divorț al Victoriei Ruffo de Omar Fayad

Actrița și fostul guvernator al statului Hidalgo ar fi în proces de divorț după 22 de ani de căsnicie. Chiar José Eduardo Derbez a fost cel care a oferit primele impresii despre această idee. Acesta nu a confirmat și nici nu a infirmat vestea, însă a oferit câteva declarații despre ceea ce se întâmplă.

Citește și: Victoria Ruffo se află pe patul de spital înconjurată de două dintre prietenele sale. Ce s-a întâmplat cu celebra actriță

“Nu, nu aveam idee, dar publicațiile au vorbit cu amândoi și nu am aflat. Bănuiesc că nu e adevărat, sau cel puțin e surpriză. Dacă e așa, vom afla împreună.”, a spus acesta. Victoria Ruffo este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele la momentul actual. Are peste 2 milioane de fani pe pagina de Instagram, acolo unde în repetate rânduri a publicat imagini cu copiii săi.

Născută pe 31 mai 1962, are trei copii de-a lungul celor două căsnicii. Una dintre cele mai cunoscute telenovele în care a jucat vreodată este La Madrastra, producție difuzată în 2005. De asemenea, Corona de lagrimas este cea mai recentă producție în care joacă rolul de protagonistă. Este căsătorită cu Omar Fayad din 2001. A fost de asemenea căsătorită cu Eugenio Derbez.

În articolul

Victoria Ruffo rupe tăcerea în fața zvonurilor legate de divorț. Ce se întâmplă în căsnicia cu Omar Fayad

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x