Află dacă Birce Akalay se căsătorește cu Hakan Kurtaș. Cei doi au răspuns celei mai arzătoare întrebări

Publicat pe 07.10.2024 la 11:28 Actualizat pe 07.10.2024 la 12:01

Vedeta a reușit recent să atragă atenția cu o postare în mediul online. Fanii se întreabă acum dacă Birce Akalay și Hakan Kurtaș se căsătoresc.

actori pe platourile de filmare

Află dacă Birce Akalay se căsătorește cu Hakan Kurtaș

Happy Channel

Birce Akalay din Alegerea a reușit de-a lungul timpului să atragă atenția asupra sa atât cu viața personală cât și cu cea profesională. A fost căsătorită de două ori și în prezent a răspuns curiozității fanilor legate de o posibilă căsnicie cu partenerul său.

Află dacă Birce Akalay se căsătorește cu Hakan Kurtaș

Formează un cuplu cu Hakan Kurtaș și sunt apreciați de către fanii din toată lumea. Publică fotografii romantice în mediul online și adesea internauții au fost curioși să afle dacă cei doi urmează să se căsătorească având în vedere sentimentele puternice pe care le au unul pentru celălalt, arată egetelgraf.com. A reușit să atragă de partea sa mai multe întrebări după ce a făcut o postare nostalgică, vizibilă pentru toată lumea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Este adevărat că ai cerut-o pe Birce Akalay și că o să vă căsătoriți în luna octombrie?”, a fost curiozitatea de pe buzele tuturor adresată de către jurnaliști. A fost actorul Hakan Kurtaș cel care a răspuns.

Citește și: A început sezonul trei din serialul Kus Uçusu cu Birce Akalay. Primele impresii ale fanilor

“Iubirea noastră este frumoasă, este unică. Lucruri importante ca o căsnicie nu trebuie aduse în discuție așa...de aceea, veți știi când se va întâmpla. Dar nu este vorba despre așa ceva acum, nu există nicio propunere. Acum ne bucurăm unul de celălalt.”, a transmis actorul arată ntv.com.tr. Pe data de 19 iunie, actrița Birce Akalay a împlinit 40 de ani. Partenerul său Hakan Kurtaș i-a dedicat atunci un mesaj extrem de emoționant publicat pe rețelele sociale.

Birce Akalay este una dintre cele mai apreciate actrițe la momentul actual. Are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din cadrul unui proiect profesional care poate fi urmărit pe una dintre platformele de streaming.

Cei doi și-au cunoscut reciproc familiile într-o vacanță în Bodrum. La scurtă vreme, cei doi au plecat într-o călătorie prin Paris.

Birce Akalay a public o fotografie nostalgică în mediul online

Inițial, actrița a lăsat pentru fanii săi o imagine realizată în anul 2017. Cu toate acestea, ipostaza care într-adevăr i-a surprins pe fani a fost o poză din copilăria sa. A primit mii de aprecieri din partea internauților, însă nu este de mirare având în vedere notorietatea sa.

“Niciodată să nu crești”, “Ești foarte frumoasă”, „Unele lucruri nu se schimbă niciodată”, „Ce fată frumoasă”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Printre faimoșii care i-au apreciat imaginea s-a numărat și Taro Emir Tekin din Golden Boy – Dragoste rebelă.

Citește și: Birce Akalay își surprinde fanii cu un nou proiect profesional. Despre ce e vorba

Născută pe 19 februarie 1984, actrița este absolventă a unei facultăți de arte din Istanbul. A jucat în mai multe producții de succes de-a lungul timpului printre care "Aşk ve Ceza", "Paramparça", "Yeter", "Bodrum Masalı" și "Kiralık Aşk". Este cunoscută pentru aparițiile sale inedite de pe rețelele sociale, acolo unde demonstrează că este pasionată de modă.

A fost căsătorită cu Sarp Levendoglu între 2014 și 2017, dar și cu Murat Unalmiș între 2011 și 2012. Este prietena cea mai bună a lui Ibrahim Celikkol, actorul cu care s-a spus că ar forma un cuplu.

În articolul

Află dacă Birce Akalay se căsătorește cu Hakan Kurtaș. Cei doi au răspuns celei mai arzătoare întrebări

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x