Noi schimbări în serialul Șerbet de afine cu Sıla Türkoğlu. Actrița Farah Zeynep Abdullah face parte din distribuție

Publicat pe 30.01.2024 la 10:45 Actualizat pe 30.01.2024 la 10:42

Serialul Șerbet de afine continuă pe o pantă ascendentă și rămâne o producție remarcabilă în Turcia. Ce actriță face parte din distribuție în prezent.

Sıla Türkoğlu poartă un tricou alb și o jachetă albastră cu părul lung desprins

Noi schimbări în serialul Șerbet de afine cu Sıla Türkoğlu

Instagram

Șerbet de afine este unul dintre cele mai de succes seriale din Turcia la momentul actual. A reușit să încânte mai multe categorii de vârstă în țara natală și reușește să rămâne pe locurile fruntașe alături de Golden Boy – Dragoste rebelă.

Noi schimbări în serialul Șerbet de afine cu Sıla Türkoğlu

Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman și Yiğit Kirazcı. Chiar și la episodul 40, telespectatorii prezintă același interes. Marele rival Golden Boy – Dragoste rebelă continuă să se afle pe primul loc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cel de-al doilea sezon al seriei Șerbet de afine, o actriță mult așteptată face parte din distribuție. Este vorba despre Farah Zeynep Abdullah. Potrivit informațiilor oferite de vedetă pe propria pagină de socializare, numele personajului său este Dilruba. Detalii despre rolul său sau ceea ce se va întâmpla cu acesta în serialul ce o are pe Sıla Türkoğlu în rol de protagonistă.

Citește și: 10 detalii pe care trebuie să le cunoști în serialul Șerbet de afine cu Sila Turkoglu. Vezi ce nu știai despre îndrăgita producție

Schimbările care au avut loc în cadrul scenariului pot fi considerate ca un indicator al sensibilității telespectatorilor. În ceea ce privește povestea din spatele serialului, se pare că Fatih era deja pregătit de planurile pe care le avea Doğa. Aceasta din urmă își dorește să se căsătorească cu Fatih, dar acesta nu vede un sens în tot ceea ce se întâmplă.

“Tu ești cu fiica ta și eu sunt cu cele două femei pe care le iubesc foarte mult.”, a fost replica lui Fatih. Cearta dintre cei doi îi ține pe telespectatori cu sufletul la gură. Sıla Türkoğlu urmează să primească un premiu în cadrul ediției cu numărul 49 a Pantene Golden Butterfly Award ce va avea loc pe 3 decembrie. Este vorba despre “Bright Pantene Stars”.

Sıla Türkoğlu urmează să fie recompensată pentru rolurile sale

Vedeta din Moștenirea și Șerbet de afine a vorbit despre entuziasmul cu care a primit anunțul că va avea încă un premiu de adăugat în colecția sa.

“Este o mare onoare pentru mine. Nu pot să-mi explic entuziasmul.”, a declarat vedeta, arată hurriyet.com.tr. Cu toate că nu și-a imaginat încă de la început ce impact va avea asupra fanilor încă o dată, a primit cu bucurie rolul din Șerbet de afine.

Citește și: Sıla Türkoğlu a optat pentru o schimbare de look. Vedeta din Turcia are acum șuvițe blonde

“Îmi amintesc sentimentul pe care l-am avut când am citit prima oară proiectul. Pentru mine este un proiect în care am crezut încă de la început. Cu toate că nu este o coincidență că munca ta poate fi primit și îmbrățișată atât de frumos, este un sentiment minunat.”, a spus vedeta. Recunoaște că în viața personală nu au intervenit schimbări majore de când a devenit populară în lumea întreagă.

“Sunt mândră că avem succes cu toții. Sincer, faptul că am crescut ca și popularitate nu mi-a afectat atât de mult viața reală, dar faptul că ating viețile atâtor oameni aduce un soi de responsabilitate.”, a punctat. Chiar dacă puțini știu, vedeta este pasională de muzică. A cântat pentru prima oară într-un musical, acolo unde a jucat rolul principal. Atunci când vine vorba despre dragoste, Sıla Türkoğlu recunoaște că “toate diferențele dispar” sau “devin invizibile”.

În articolul

Noi schimbări în serialul Șerbet de afine cu Sıla Türkoğlu. Actrița Farah Zeynep Abdullah face parte din distribuție

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x