Akın Akınözü este apreciat de fanii din toată lumea pentru rolurile sale. Ce se observă în mediul online

Publicat pe 17.03.2024 la 15:30 Actualizat pe 17.03.2024 la 08:50

Akın Akınözü a câștigat într-un timp foarte scurt admirația fanilor din lumea întreagă. Rolurile sale au reușit să-l propulseze întotdeauna pe primele locuri în topurile preferințelor acestora. În ultimii ani a reușit să aibă o creștere majoră a milioane de admiratori din lumea întreagă.

Akın Akınözü poartă o cămașă albastră și sacou negru

Akın Akınözü este apreciat de fanii din toată lumea pentru rolurile sale

Happy Channel

Akın Akınözü, cel care a reușit să câștige într-un timp foarte scurt admirația fanilor cu rolul Miran în serialul Hercai, a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Născut în 1990, a atras atenția încă de la început cu stilul său unic, reușind fără doar și poate să atingă sufletele telespectatorilor.

Akın Akınözü este apreciat de fanii din toată lumea pentru rolurile sale

De-a lungul carierei sale care a început în 2015, a jucat în seriale precum Muhteşem Yüzyıl Kösem, Arkadaşlar İyidir ( Prietenii sunt buni ), Aslan Ailem ( Familia leilor ) și Payitaht Abdülhamid ( Ultimul împărat ). Proiectul care a reușit să-l facă cunoscut în lumea întreagă a fost fără doar și poate Jocurile iubirii, acolo unde joacă rolul de protagonist alături de Öykü Karayel. Între 2021 și 2022.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Serialul, care are 1 sezon a câte 26 de episode a reușit fără doar și poate să-I cucerească pe telespectatori. A devenit astfel unul dintre cei mai susținuți actori din Turcia. Tuzak ( Capcana ), o poveste ce a apărut între 2022 și 2023 a avut un singur sezon care nu a trecut mai departe de testul publicului. Chiar dacă alături de Bensu Soral a format un cuplu de milioane, fanii din Turcia nu au fost impresionați. Cu toate acestea, Akın Akınözü și-a câștigat fără doar și poate dreptul de a fi admirat și în afara țării sale.

Citește și: Akın Akınözü și-a sărbătorit ziua de naștere. Actorul a împlinit 33 de ani

De aceea, Capcana ( Tuzak ), a devenit un serial urmărit în ultimii ani. Fanii actorului așteaptă acum noi proiecte și sunt mânați de curiozitate. Potrivit presei locale, acesta a semnat un contract pentru proiectul Album de familie ( Aile Albümü ). Se spune că va juca rolul Kılıç și postările în mediul online au început să apară deja. Cu cei mai mulți admiratori care îl susțin din afara Turciei, actorul are șansa de a reuși încă o dată. Acum cei mai mulți se întreabă care este vedeta care îi va fi parteneră.

După serialul Jocurile iubirii, Akın Akınözü își dorește o revenire pe măsură

La scurtă vreme de la finalizarea proiectului Jocurile iubrii, actorii din rolurile principale au fost chestionați în legătură cu proiectele viitoare. Pe paginile de socializare au început să apară tot mai mulți fani, iar cei mai mulți au primit cu entuziasm fiecare nouă fotografiată postată de aceștia.

Citește și: Akın Akınözü din “Jocurile iubirii” își arată zâmbetul perfect într-o fotografie postată în mediul online. Cum arată actorul

Cu peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acesta a publicat până în prezent peste 60 de fotografii și filmulețe. Rusia este țara care l-a apreciat încă de la bun început.

În vara acestui an, Akın Akınözü a reușit să atragă atenția cu vizita pe care a făcut-o în cadrul spitalului american din Nişantaşı. Cu toate acestea, actorul nu a ținut să răspundă întrebărilor venite din partea jurnaliștilor, așa că a avut în permanență telefon la ureche. A rămas o curiozitate pentru cei care îl îndrăgesc ce s-a întâmplat cu adevărat. Are 1.80 cm înălțime și ca orice actor din Turcia, și-a început cariera ca și model. Nu se cunoaște în prezent dacă formează un cuplu.

În articolul

Akın Akınözü este apreciat de fanii din toată lumea pentru rolurile sale. Ce se observă în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x