Akın Akınözü și-a sărbătorit ziua de naștere. Actorul a împlinit 33 de ani

Publicat pe 25.09.2023 la 12:17 Actualizat pe 25.09.2023 la 13:03

Akın Akınözü și-a sărbătorit recent cea de-a 33-a zi de naștere. Actorul a publicat un mesaj emoționant în mediul online.

Akın Akınözü poartă o geacă de culoare grij deschis

Akın Akınözü și-a sărbătorit ziua de naștere

Happy Channel

Akın Akınözü este într-adevăr unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Născut pe 22 septembrie 1990, a devenit cunoscut în lumea întreagă odată cu rolul din Jocurile iubirii. Recent, a publicat un mesaj emoționant pe contul personal de socializare.

Akın Akınözü și-a sărbătorit ziua de naștere

Un actor cuceritor, dar și romantic, așa cum îl vedem pe micile ecrane de fiecare dată. Reușește fără doar și poate să aibă orice femeie la picioarele sale, iar prieteniile virtuale de pe pagina oficială de Instagram dovedesc acest lucru. Născut în Ankara, este singurul fiu al actriței Özlem Akınözü și al lui Tamer Akınözü.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“33 așa cum ar trebui să fie! Mulțumesc tuturor celor care m-au făcut să mă simt iubit și au transformat ziua mea de naștere într-un instrument de a oferi bunătate. Sunt mulțumit...”, a scris actorul.

Primul său prenume este Süreyya, ceea ce puțin cunosc despre el. Bunicul din partea mamei a fost unul dintre primii prezentatori de la una dintre televiziunile din Turcia. Akın Akınözü are un trecut legat exclusiv de arte, însă la un moment dat a optat pentru ideea de a studia matematică. În cele din urmă s-a dedicat actoriei. A studiat matematică aplicată în cadrul Universității Berkeley din California timp de 6 ani.

Citește și: Akın Akınözü din “Jocurile iubirii” își arată zâmbetul perfect într-o fotografie postată în mediul online. Cum arată actorul

„Să învăț matematică este ca și cum aș învăța multe lucruri despre mine, un limbaj original. Motivul pentru care am ales matematică la universitate a fost pentru a decodifica acest limbaj. Odată ce înțelegerea mea pentru această specialitate a crescut, mi-am dat seama că își găsește aplicabilitate oriunde. Am ales actoria ca o practică personală. Sunt mult mai interesat de problemele oamenilor, de emoții, de povești.”, a declarat Akın Akınözü, potrivit discoverwalks.com.

În 2014 a jucat în filmul Kosac ( The reaper), dar și în seriile Jocurile iubrii, Kosem și Prietenii sunt buni ( Arkadaşlar İyidir). Rolul ce l-a propulsat către faimă a fost cel din serialul Hercai. De-a lungul timpului a fost implicat în relații de lungă durată, însă niciodată nu a fost căsătorit.

Akın Akınözü, matematicianul care s-a transformat în actor

Trecutul academic al lui Akın Akınözü este unul de-a dreptul impresionant. Cu toate că a studiat matematică, a decis să devină actor. A lipsit o bună perioadă de timp de pe platourile de filmare, însă recent a luat decizia de a reveni în atenția fanilor.

Citește și: Noua serie în care Akın Akınözü joacă rolul de protagonist a reușit să-i aducă actorului succes în mediul online. Despre ce este vorba

“Cine sunt? Cred că fiecare încearcă să rezolve această problemă și cred că de aceea actoria a venit în viața mea. Am realizat că această meserie îmi oferă spațiul și oportunitatea de a descoperi cele mai ascunse părți ale mele în diferite situații. Și, cel mai important, îmi oferă șansa de a face descoperiri profunde despre ceea ce înseamnă cu adevărat umanitatea.”, a spus actorul, potrivit seriesturkish.com.

Ca și actori latino, Akın Akınözü îi preferă pe Javier Bardem și Jennifer Lopez. Despre divă a menționat că a plăcut-o încă din perioada liceului. În cea mai recentă fotografie din mediul online este îmbrăcat într-un sacou negru și cămașă albă. De asemenea, publică deseori clipe de poveste din vacanțe.

În articolul

Akın Akınözü și-a sărbătorit ziua de naștere. Actorul a împlinit 33 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x