Akın Akınözü și Bige Önal fac echipă în cel mai nou serial turcesc. Despre ce este vorba

Publicat pe 07.04.2024 la 12:30 Actualizat pe 05.04.2024 la 11:30

Akın Akınözü și Bige Önal joacă în serialul Yaban Cicekleri, o nouă producție turcească. Ce actori mai fac parte din distribuție.

actor poartă un tricou alb și actrița poartă un ruj roșu

Akın Akınözü și Bige Önal fac echipă în cel mai nou serial turcesc

Instagram

O nouă producție turcească urmează să-i încânte pe fanii din lumea întreagă. Este vorba despre producția “Yaban Çiçekleri” (Wild Flowers). Actorii principali sunt Akın Akınözü și Aslıhan Malbora. Detalii despre aceasta.

Akın Akınözü și Bige Önal fac echipă în cel mai nou serial turcesc

A reușit să ridice întrebări în mediul online și entuziasmul s-a instalat imediat ce distribuția a fost specificată. Primul trailer care include planuri emoționante și situații nemaipomenite a fost comentat în social media, arată seriesturkish.com. Judecând după ceea ce s-a petrecut pe rețelele sociale, este bine de știut faptul că Akın Akınözü a strâns de-a lungul timpului o armată de fani atât în țara natală cât și în lumea întreagă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 3 milioane de prieteni virutali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 70 de fotografii și filmulețe. Din acest motiv, cel mai nou proiect profesional al său este deja îmbrățișat cu multă nerăbdare. Ultima apariție a actorului a fost în producția Tuzak (Trap), serial care a avut o durată de viață de 26 de episoade. Printre actorii care se întâlnesc de data aceasta pe platourile de filmare se numără Büşra Beijing, Serhat Teoman, Halil Babür, Bige Önal and Tilbe Saran și Arif Pişkin.

Citește și: Akın Akınözü din “Jocurile iubirii” își arată zâmbetul perfect într-o fotografie postată în mediul online. Cum arată actorul

Segizat de Aydin Bulut, serialul aduce în atenția fanilor întâlnirea surprinzătoare a doi prieteni din copilărie, Kılıç și Ela. Dragostea lor nu a avut niciodată un final și astfel continuă și la maturitate. În ciuda secretelor de familie care aruncă o umbră de îndoială asupra sentimentelor lor, vor reușit aceștia să treacă peste obstacole și să depășească pagina care nu îi lasă să-și exprime sentimentele?

Genul serialul este dramă, iar filmările au avut loc în Istanbul ca mai apoi să continue în Ayvalık. După o lungă perioadă de absență, Akın Akınözü este așteptat de fani pe micile ecrane.

Detalii despre actorii principali din serialul “Yaban Çiçekleri” (Wild Flowers)

Aslıhan Malbora s-a născut pe 27 martie 1995 în Afyonkarahisar, un oraș din vestul Turciei. Până în prezent a apărut în 8 seriale de succes, din 2017. De asemenea, a filmat pentru două lungmetraje între 2020 și 2021.

Citește și: Akın Akınözü din “Jocurile iubirii” este unul dintre cei mai populari actori turci din social media. Fotografiile sale sunt apreciate de mii de fani

Akın Akınözü s-a născut pe 22 septembrie 1990 în Ankara. A apărut pe micile ecrane din 2015. Este cunoscut atât ân țara natală, cât și în America Latină, dar și Rusia. A jucat în producții precum “Hercai,” “Kaderimin Oyunu,” și “Tuzak.”

Bige Önal face de asemenea parte din distribuție, bucurându-se până acum de succes în producția Dragostea plutește în aer – Love is in the air. A păstrat o relație frumoasă de prietenie cu protagonista seriei, Hande Erçel. Născută pe 1 februarie 1990 în Istanbul, a făcut până acum parte din seriale precum Maral în 2015, atunci când a jucat alături de fostul său partener din viața reală Aras Bulut Iynemli. Printre producțiile care i-au mai adus succes se numără Ethos în 2020, dar și Steppe în 2018 sau Tehlikeli Karim în același an. Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de postări.

În articolul

Akın Akınözü și Bige Önal fac echipă în cel mai nou serial turcesc. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x