Akın Akınözü din “Jocurile iubirii” este unul dintre cei mai populari actori turci din social media. Fotografiile sale sunt apreciate de mii de fani

Publicat pe 03.12.2023 la 20:18 Actualizat pe 03.12.2023 la 20:00

Akın Akınözü din “Jocurile iubirii” este unul dintre cei mai populari actori turci din social media. Fotografiile sale sunt apreciate de mii de fani.

Akın Akınözü poartă o maletă maro și un sacou închis la culoare

Akın Akınözü din “Jocurile iubirii” este unul dintre cei mai populari actori turci din social media

Happy Channel

Akın Akınözü este recunoscut pentru rolul său de protagonist din serialul “Jocurile iubirii”. Se numără printre cei care au reușit să prindă imediat atenția publicului, atât datorită personajelor sale cât și carismei afișate pe micile ecrane, dar și în mediul online.

Akın Akınözü din “Jocurile iubirii” este unul dintre cei mai populari actori turci din social media

În cele mai populare dintre topurile recente, Akın Akınözü se încadrează printre primele locuri. Noua generație de actori turci vine cu multă energie și determinare să cucerească publicul telespectator. Mediul online este un loc perfect pentru ca aceștia să iasă tot mai mult în evidență și să-și scoată la înaintare calitățile. Akın Akınözü din “Jourile iubirii” este unul dintre cei mai populari actori turci din social media.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși o bună perioadă de timp nu a reușit să-l detroneze pe Onur Seyit Yaran, acum lucrurile s-au inversat. Cel din urmă joacă în seria “Kardeşlerim” și este un nume ușor de recunoscut de către fani. Cu toate acestea, a reușit să ajungă pe locul doi, prima poziție fiind ocupată de protagonistul din “Jocurile iubirii”. De asemenea, Halil Ibrahim Ceyhan din “Moștenirea” sea află pe locul 3, urmat de Alp Navruz pe locul 4, arată Seriesturkish.com.

Citește și: Cine este Sarp Apak din serialul “Jocurile iubirii”. Află totul despre actorul din Turcia

Akin Akinozu nu este îndrăgit doar de fanii din Turcia, chiar și în America numele său este amintit pretutindeni. Cu toate acestea, spune că nu este pregătit să cucerească un public atât de mare.

“Nu îi vor cuceri, dar sper că voi fi un musafir pe care îl vor aștepta cu nerăbdare. Sper ca după fiecare vizită să-i las cu un nou sentiment.”, a tansmis actorul, arată Hola.com. Spune că actorul său preferat din lumea latino este Javier Bardem, iar ca și cântăreață o preferă pe Jennifer Lopez.

“Mi-a plăcut foarte mult când eram în liceu.”, a mărturisit acesta. Acesta găsește multe asemănători între cultura turcă și cea latină.

Care sunt persoanele favorite din viața actorului Akın Akınözü din “Jocurile iubirii”

Într-un interviu acordat revistei “Hola”, Akın Akınözü s-a deschis în fața fanilor și a oferit câteva detalii din viața personală. Acesta este de părere că în materie de artă, toate țările sunt similiare.

“Suntem amândouă țări mediteraneene și suntem pe aceeași paralelă. Cred că spune mult despre cultura noastră. Familie, mâncare, muzică, dans și pasiune. Acestea sunt elementele. Cu toate acestea, noi ne exprimăm într-un mod diferit. Un exemplu frumos este legat de dansul local din Mardin numit “reyhani”. Cred că atunci când audiența hispanică urmărește dansul dintre Miran și Reyyan, atunci va înțelege tango-ul într-un mod diferit.”, a declarat Akın Akınözü din “Jocurile iubirii”. Atunci când vorbește de persoanele favorite, actorul nu se limitează doar la una singură.

Citește și: Cine este Akın Akınözü, îndrăgitul actor din serialul turcesc “Jocurile iubirii”. Totul despre vedetă

“Persoanele mele favorite fac parte din familie. E o întrebare destul de dificilă, e ca și cum m-ai întreba pe cine iubesc mai mult, pe mama sau pe tata. Pe toată familia, la comun. Includ aici și câinii mei, cei mai apropiați prieteni, iubita mea, ei sunt cei pe care îi iubesc cel mai mult.”, a mărturisit protagonistul din “Jocurile iubirii.”

În articolul

Akın Akınözü din “Jocurile iubirii” este unul dintre cei mai populari actori turci din social media. Fotografiile sale sunt apreciate de mii de fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x