Aleperen Duymaz joacă alături de Halil Ibrahim Ceyhan în serialul Leyla. Actorul a fost impresionat de poveste

Publicat pe 17.09.2024 la 15:05 Actualizat pe 17.09.2024 la 18:04

Aleperen Duymaz își continuă traiectoria profesională cu un rol în serialul Leyla. Joacă alături de Halil Ibrahim Ceyhan într-o poveste inedită.

actori pe platourile de filmare

Aleperen Duymaz joacă alături de Halil Ibrahim Ceyhan în serialul Leyla

Profimedia Images

Alperen Duymaz este cunoscut publicului din România pentru rolul din Iarna Neagră. Serialul a reușit să-i surprindă pe fani, iar personajul pe care l-a interpretat actorul a fost fără cusur. Acum este pregătit să revină pe micile ecrane într-un nou proiect profesional, de data aceasta alături de Halil Ibrahim Ceyhan.

Aleperen Duymaz joacă alături de Halil Ibrahim Ceyhan în serialul Leyla

Premiera a avut loc pe 11 septembrie și actorii care fac parte din distribuție au publicat deja imagini despre primul episod. Aleperen Duymaz joacă alături de Halil Ibrahim Ceyhan, actorul din Moștenirea. Născut pe 3 noiembrie, Alperen Duymaz și-a impresionat fanii cu rolurile interpretate până în prezent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt fără doar și poate de pe platourile de filmare. Comentariile și aprecierile fanilor nu au întârziat să apară.

Citește și: Schimbare de look pentru Alperen Duymaz. Imaginile cu care și-a entuziasmat fanele. Cum arată acum actorul

“În serialul acesta este foarte diferit față de ceea ce a arătat până acum”, “O să urmăesc acest serial dacă joci tu”, „Îmi place”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Serialul este o adaptare a poveștii din Brazilia care a avut un succes enorm în America Latină.

“Mereu am fost impresionat de oamenii care își urmăresc visele. A fost o vreme când eram dispus să lucrez într-un nou serial. Scenariul din Leyla a ajuns la mine și l-am citit imediat. Chiar mi-a plăcut desfășurarea evenimentelor. Știi, sunt oameni pe care îi întâlnim în viață și sunt oameni de rând. Acești oameni o să-i vedeți în Leyla.”, a spus actorul, arată seriesturkish.com. Discret în ceea ce privește viața personală, a ținut întotdeauna să își trăiască relația departe de ochii celor curioși.

Serialul Leyla aduce actori importanți

Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Yiğit Kirazcı, Halil İbrahim Ceyhan, Gamze Karaduman, Dilara Aksüyek, Seda Güven, Meltem Baytok, Melisa Duru Ünal, Berfin Ant and the master actors Zeyno Eracar, Mustafa Avkıran și Cengiz Bozkurt. Născut pe 3 noiembrie 1992, acesta a jucat în proiectul Ego ce a avut premiera în 2023.

Prima experiență profesională a actorului a fost în 2015. De atunci a continuat să impresioneze fanii și să se bucure de succes. Printre serialele în care a jucat de-a lungul timpului se numără "Bodrum Masalı", "Çukur", "Zemheri", "Son Yaz".

Citește și: Alperen Duymaz și Melisa Aslı Pamuk din rolul principal al serialul Ego nu se înțeleg deloc, în realitate. Dezvăluiri din spatele camerelor

Actorul a jucat și în serialul Ego. Acolo a avut rolul Erhan Yildirim. Printre actorii care au făcut parte din distribuție s-au numărat Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Tuna Orhan, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez, Naz Sayıner, Ahmet Şeninak și Erdal Küçükkömürcü.

Printre seriile în care a mai jucat Alperen Duymaz se numără și Dacă un bărbat iubește din 2022. Drama a fost adusă și în România, astfel că fanii l-au putut vedea într-o altă ipostază și acolo. Se numără printre cei mai valoroși actori ai Turciei la momentul actual. Este căsătorit cu Kübra Kelkit din 2020, cei doi având o nuntă discretă.

În articolul

Aleperen Duymaz joacă alături de Halil Ibrahim Ceyhan în serialul Leyla. Actorul a fost impresionat de poveste

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x