Alfonso Herrera a făcut furori în trupa "Rebelde", dar apoi a intrat într-un con de umbră. Cum arată acum

Publicat pe 09.01.2022 la 20:01 Actualizat pe 08.01.2022 la 21:34

Cine nu îl știe pe Alfonso Herrera, bărbatul brunet după care toate fetele suspinau în 2004, atunci când telenovela Rebelde a intrat în inimile tuturor adolescenților? Acum, actorul are 38 de ani, doi copii superbi și o soție minunată, dar arată la fel de bine ca în tinerețe.

Alfonso Herrera poartă o cămașă albastră și un pulover de culoare închisă

Alfonso Herrera la premiera filmului "Ingobernable"

Getty

Alfonso Herrera a frânt inimile adolescentelor din întreaga lume atunci când a apărut pentru prima oară în telenovela “Rebelde”. Actorul a interpretat rolul lui “Miguel” băiatul care se îndrăgostește de “Mia”, fata bogată din liceu.

Cuplul a rămas în sufletul fanilor până în ziua de astăzi, iar fanii continuă să-i urmărească activitatea lui Poncho. Bărbatul are acum 38 de ani și o familie superbă întregită de doi copii frumoși. Chiar dacă nu le arată chipul celor mici, Alfonso Herrera continuă să împartă cu oamenii momente amuzante din viața de familie.

Vezi mai multe imagini în galeria foto!

Alfonso Herrera continuă să arate ca în tinerețe, chiar dacă timpul a trecut și pentru el ca pentru toți ceilalți. Recent, actorul le-a arătat tuturor o poză cu băiețelul cel mare și i-a transmis acetuia un călduros “La mulți ani!”.

Alfonso Herrera, de-a lungul timpului

Înainte de a deveni un tată fericit și un soț devotat, Alfonso Herrera a avut câteva relații care au ținut prima pagină a ziarelor de la vremea aceea. Artistul a cunoscut pe Dulce Maria în 2002, în timpul filmărilor “Clase 406”. Cei doi au și colegi de trupă, dar s-au despărțit în 2005.

Ulterior, Poncho a avut o relație cu actrița Damayanti Quintanar, în timpul filmărilor pentru “Tiempo Final”. Aceștia s-au iubit timp de doi ani de zile. Din 2012 până în 2015, actorul a avut o relație amoroasă cu jucătoarea de volei, Perla Galvez.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 2016, acesta s-a însurat cu jurnalista Diana Vasquez cu care are doi copii, Daniel, născut pe 22 septembie 2016 și Nicolas, născut în 2020. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și asta se vede din postările pe care actorul le face pe contul personal de Instagram.

Alfonso Herrera sau „Poncho”, așa cum i-a rămas porecla, s-a născut pe 28 august 1983 în Mexic.

Cine este Alfonso Herrera

Este actor, cântăreț și producător, dar în ultima vreme acesta și-a dedicat viața exclusiv familiei. Chiar dacă și-a lăsat cariera de cântăreț deoparte, fanii speră să-i mai audă vocea inconfundabilă cât de curând.

Poncho și-a făcut debutul pe micile ecrane în telenovela “Clase 406”, apărută în 2002. În același an a jucat în “Amar te duele”, rol pentru care a primit un premiu la “MTV Movie Awards Mexico”. În 2004, actorul reușea să se facă cunoscut și pe plan internațional datorită rolului pe care l-a avut în telenovela “Rebelde”, acolo unde s-a înființat și formația RBD care a rezistat până în 2009.

Datorită succesului pe care “Rebelde” l-a avut în întreaga lume, Alfonso Herrera a fost nominalizat de două ori la premiile “Latin Grammy Awards” și a vândut împreună cu colegii săi peste 10 milioane de albume. De asemenea, formația RBD a venit și în România, având în vedere că publicul de aici iubea la vremea respectivă tot ceea ce însemna această producție uriașă.

Alfonso Herrera și-a dorit de mic copil să devină pilot, astfel că a fost pe punctul de a merge la o școală de aviație. Ulterior și-a schimbat părerea și a urmat cursurile unei prestigioase școli pentru artiști.

În articolul

Alfonso Herrera a făcut furori în trupa "Rebelde", dar apoi a intrat într-un con de umbră. Cum arată acum

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x