Alfonso Herrera apare pe coperta unei reviste celebre. Cel mai recent interviu al său

Publicat pe 06.04.2023 la 09:59 Actualizat pe 06.04.2023 la 11:01

În cel mai recent interviu al său, Alfonso Herrera vorbește despre dezvoltare personală, carieră și tot ceea ce s-a întâmplat de-a lungul timpului în viața sa.

Alfonso Herrera poartă o cămașă albă și un sacou albastru închis

Alfonso Herrera apare pe copera unei reviste celebre

Getty Images

La 39 de ani, Alfonso Herrera demonstrează că este un actor care merită să joace în cele mai importante producții cinematografice. A trecut de la rolurile din telenovele și s-a axat pe seriale și filme demne de cele mai importante premii din lume.

Alfonso Herrera apare pe coperta unei reviste celebre

De mai bine de 20 de ani, Alfonso Herrera s-a implicat alături de colegii săi pe platourile de filmare în cele mai faimoase producții. A demonstrat că este un actor de succes, însă el nu își imaginează că este astfel, așa cum bine a menționat în cel mai recent interviu al său. Pentru revista Percha Magazine s-a arătat în adevăratul sens al cuvântului, departe de vedeta pe care o vedem tot timpul pe micile ecrane sau în mediul online. Își îmaprte viața între actorie și ceea ce vedem rareori pe contul său de socializare, fotografiile cu cei doi băieți ai săi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele mai importante proiecte ale sale din 2023 sunt Que viva México! ( produs de Luis Estrada în martie), Rebel Moon ( produs de Zack Snyder în decembrie ) și Tesis ( produs de Javier Van de Couter). Se remarcă prin stilul clasic, așa cum singur a declarat și se arată satisfăcut în ceea ce privește planurile personale.

“Sunt foarte mulțumit grație proiectelor în care mă implic. Sunt într-un proces de explorare pentru că filmez pentru pelicula Tesis în Argentina. Mă simt foarte mândru pentru că aduce în atenție situații și imagini importante pe care poți să le aduci în discuție mereu.”, a declarat Alfonso Herrera pentru perchamagazine.com. Tesis aduce în discuție teme reale, ce se întâmplă în viața de zi cu zi a tuturor oamenilor.

Citește și: Alfonso Herrera vorbește pentru prima oară despre dramele psihologice suferite în perioada RBD. Ce moment l-a marcat pentru totdeauna

“Așa este, și să lucrez cu Camila Sosa Villada ( autoarea cărții Tesis, sobre una domesticación, pe care este bazată pelicula) pe care o admir profund, e incredibil. Când am citit telenovela Las malas ( tot de Sosa Villada) am rămas fără grai și când am primit această invitație am fost stupefiat. Care erau posibilitățile? Istoria vorbește despre o familie care decide să adope un copil care este seropozitiv și planifică acest lucru punct cu punct, când ne îndrăgostim, ajungem să dorim o familie. Cu mari riscuri, acesta este cursul natural al unui cuplu.”, a dezvăluit Alfonso ( Poncho ) Herrera. Înainte de a interpreta orice personaj, actorul spune că își dorește să înțeleagă fiecare istorie pe care o traversează pe micile ecrane.

“Pe platourile de filmare există un univers ce se transformă într-un microcosmos unde trebuie să împarți totul, să accepți. E ca în viață. Să mergi într-un astfel de loc de muncă mi se pare fantastic. Atunci când nu ești de acord în anumite privințe, trebuie să știi să lucrezi în echipă. O văd ca pe o unificare. Mă mișcă faptul că știu că sunt un nomad pentru că acolo unde se deschide circul, acolo suntem și noi.”, a transmis actorul.

Poncho vorbește despre noile sale proiecte profesionale, mari reușite în viața personală

Cu toate că are multe proiecte la activ, Alfonso Herrera recunoaște că toată traiectoria sa profesională este de fapt foarte scurtă, în comparație cu alți colegi de-ai săi de platou. Cu toate că are o afecțiune aparte pentru fiecare rol, de fiecare dată când o istorie se termină, reușește să meargă mai departe către o alta. Știe că un personaj îi este destinat atunci când provocările sunt dintre cele mai variate.

Citește și: Alfonso Herrera și-a invitat foștii colegi din RBD la premiera noului film în care joacă rolul de protagonist. Ce s-a întâmplat

“Înainte de premieră se întâmplă totul. E atunci când se termină un proiect și te simți satisfăcut cu munca pe care ai realizat-o pentru că întotdeuana vedem producția finală, doar vârful icebergului. Înainte de asta este o muncă brutală, nu doar pentru cei care apar în fața camerei. Mereu e frumos ca oamenilor să le placă ceea ce faci, dar în primul rând trebuie să-ți placă ție pentru că asta este ceea ce traduci.”, a spus actorul.

În articolul

Alfonso Herrera apare pe coperta unei reviste celebre. Cel mai recent interviu al său

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x