Alfonso Herrera este un tată devotat, în ciuda programului încărcat. Imaginea care i-a emoționat pe fani a ajuns în mediul online

Publicat pe 21.09.2023 la 14:19 Actualizat pe 21.09.2023 la 14:56

Alfonso Herrera surprinde cu o nouă fotografie alături de unul dintre copiii săi. Cu toate că nu le-a arătat niciodată chipul micuților, a demonstrat că este un tată devotat în ciuda programului încărcat pe plan profesional.

Bărbat care poartă un tricou negru și sacou gri

Alfonso Herrera este un tată devotat, în ciuda programului încărcat

Profimedia Images

Alfonso Herrera este unul dintre cei mai îndrăgiți actori mexicani de la Hollywood. A făcut parte din distribuția telenovelei Rebelde, un fenomen între 2004 și 2006. De asemenea, a cântat pe cele mai mari scene ale lumii împreună cu colegii din RBD. Artiștii s-au reunit în prezent pentru un turneu de ADIO, însă Poncho a ținut să-și continuie cariera pe platorile de filmare și să se concentreze pe creșerea celor doi copii.

Alfonso Herrera este un tată devotat în ciuda programului încărcat

A făcut parte din serialul Ozark, unul dintre cele mai urmărite seriale de pe una dintre cele mai mari platforme de streaming. Nu este însă străin de astfel de proiecte, fiind parte din Queen of the South, Sense8, Exorcist și Dance of the 41. Alături de RBD a câștigat 89 de premii printre care și Best International Band oferit de către Billboard Latin Music Awards. Artiștii au avut de asemenea mai multe nominalizări Latin Grammy.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ambasador ONU pentru refugiați încă din 2020, Alfonso Herrera a fost alături de sinistrații din Ucraina și a demonstrat că își poate îndeplini misiunile stabilite. Cele mai recente fotografii din mediul online i-au emoționat însă pe fani, acestea fiind momente din arhiva personală. Discret în ceea ce privește viața personală, Alfonso Herrera a postat recent o imagine în care apare alături de unul dintre băieții săi.

Citește și: Alfonso Herrera dezvăluie că ar putea participa într-unul dintre concertele RBD din cadrul turneului Soy Rebelde. Ce a declarat în cel mai recent interviu

“Dani este iubire”, a scris Alfonso Herrera în dreptul descrierii imaginilor. La scurtă vreme a primit mii de aprecieri din partea fanilor, dar și a colegilor actori. Printre aceștia s-au numărat și Sebastian Rulli sau chiar fosta colegă de platou din Rebelde, Zoraida Gomez. Cu toate că ajunge de la a fi lordul drogurilor în serialul Ozark, până la șerif care se luptă cu nedreptatea sau un adolescent rebel, actorul reușește fără niciun dubiu să-și ducă fiecare proiect la bun sfârșit într-o manieră profesionistă.

Cum reușește Alfonso Herrera să se integreze în seriale deja cunoscute la Hollywood

Cu multă vreme în urmă, Alfonso Herrera a făcut parte din grupul RBD și din telenovela Rebelde, proiecte ce i-au adus recunoaștere internațională, dar și posibilitatea de a călători în toată lumea. În prezent se implică în tot mai multe seriale de la Hollywood cu impact major asupra telespectatorilor.

Citește și: Alfonso Herrera vorbește pentru prima oară despre dramele psihologice suferite în perioada RBD. Ce moment l-a marcat pentru totdeauna

“Este un limbaj pe care îl folosesc mereu și acela este respectul. Când ești respectuos, când ești empatic, când ai grijă de ceilalți, acea limbă rezonează oriunde ai merge. Nu contează spațiul în care te afli, nu contează țara, nu contează proiectul, este un limbaj universal.

Aceasta este cheia întotdeauna. Să încerci pentru început să te distrezi, să-ți placă ceea ce faci. Ai astfel posibilitatea de a te concentra mai bine, dacă ești într-un spațiu prietenos. Dacă suntem cu toții confortabili, pentru că nu e vorba doar despre mine aici, sau doar despre tine. Este vorba despre omul care operează camera de filmat, electricienii, colegii, regizorii, oamenii de la curățenie. Este o întreagă mașinărie care nu funcționează dacă o mică bucată nu se află la locul ei. Când am fost în New Orleans pentru Queen of the South, am găsit acolo oameni minunați.”, a povestit Alfonso Herrera pentru schonmagazine.com.

În articolul

Alfonso Herrera este un tată devotat, în ciuda programului încărcat. Imaginea care i-a emoționat pe fani a ajuns în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x