Alfonso Herrera și Ana de la Reguera s-au despărțit. Care este motivul și ce se vehiculează în presă

Publicat pe 10.08.2023 la 10:58 Actualizat pe 10.08.2023 la 12:25

Cei doi și-au început idila în septembrie 2021, atunci când Alfonso Herrera era căsătorit. Se pare că despărțirea dintre cei doi a avut loc din cauza imaturității fostului membru RBD.

Alfonso Herrera poartă o cămașă albă și un sacou negru și Ana de la Reguera poartă o rochie lungă

Alfonso Herrera și Ana de la Reguera s-au despărțit

Profimedia Images/Getty Images

Imaturitatea și atitudinea ostilă au fost două dintre motivele care au dus la ruptura relației dintre Alfonso Herrera și Ana de la Reguera. În ianuarie 2022 s-a aflat public faptul că cei doi formează un cuplu. După un an în care au negat acest lucru, au fost surprinși pe străzile din Mexic în ipostaze romantice.

Alfonso Herrera și Ana de la Reguera s-au despărțit

Chiar dacă păreau îndrăgostiți și au încercat să-și trăiască relația departe de ochii celor curioși, se pare că în cele din urmă Alfonso Herrera și Ana de la Reguera au pus punct idilei lor. Au început cu aceasta pe vremea când fostul membru RBD era căsătorit. Potrivit surselor apropiate, cei doi nu mai formează cun cuplu și au decis să meargă pe drumuri separate ale vieții.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Relația s-a răcit. Chiar dacă diferența de vârstă nu e mare, a influențat acest lucru. Ana este o femeie matură care știe ce își dorește. Poncho este imatur și gelos. Comportamentul lui a lăsat mult de dorit.”, a spus o sursă apropiată, arată tvnotas.com.mx. Oamenii apropiați lui Alfonso Herrera spun că faima pe care a căpătat-o în urma proiectului RBD l-a făcut să gândească lucrurile într-o manieră complet diferită. A influențat relația să nu funcționeze într-un mod în care și-ar fi dorit.

Citește și: Alfonso Herrera și-a schimbat complet stilul în cel mai nou serial. Joacă alături de partenera sa din viața reală, Ana de la Reguera

Alfonso Herrera are 39 de ani, iar Ana de la Reguera 46. Unii ar spune că diferența de vârstă dintre cei doi și-ar fi spus cuvântul. Cu toate că au făcut parte dintr-un proiect profesional la care au muncit împreună și unde au avut rol de cuplu, nimic nu a mai funcționat în cele din urmă. În mediul online fanii susțin că cei doi nu mai sunt prieteni virtuali pe rețelele sociale. Lucrurile între cei doi se pare că nu ar fi funționat așa cum ar fi trebuit și despărțirea ar fi fost una cu scandal.

Ana de la Reguera în seria “Ana”. Despre ce este vorba

În seria Ana, faimoasa actriță își joacă propriul rol, într-un fel anume. A oferit câteva detalii despre producția recentă.

Citește și: Plecarea lui Alfonso Herrera în sezonul 4 al serialului Queen Of The South a ridicat semne de întrebare. Care a fost motivul real al plecării

“Totul a început acum nouă ani când aveam o carieră în Mexic și lucram în US, dar totul e mult mai aranjat acum. Lucrurile nu au funcționat așa cum mi-aș fi dorit, așa că am decis să-mi fac propriul show. Personajele pe care le-am oferit sunt din situațiile prin care eu am trecut. Aveam în jur de 30 de ani și voiam să evoluez. Voiam să spun o poveste despre o femeie ca mine.”, a mărturisit Ana de la Reguera, potrivit townandcountrymag.com.

Ana de la Reguera a muncit atât în fața cât și în spatele camerelor, ținând cont de fiecare detaliu pe care l-a lăsat oentru telespectatori.

“Mi-a oferit o șansă imensă de a fi creativă. Mi-a luat presiunea de a căuta alte proiecte. Mi-a luat ceva vreme până când am reușit să realizez acest show.”, a spus vedeta. Joacă alături de sora ei, Alicia, care și în cadrul show-ului este aceeași persoană. A creat de asemenea muzica pentru acest serial.”, a spus vedeta.

În articolul

Alfonso Herrera și Ana de la Reguera s-au despărțit. Care este motivul și ce se vehiculează în presă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x