Ali Dereli, frumosul Zafer din serialul turcesc “Jurământul”

Publicat pe 24.08.2020 la 13:20 Actualizat pe 24.08.2020 la 13:28

Ali Dereli, actorul care îl interpretează pe Zafer, prietenul lui Emir, în serialul “Jurământul” s-a născut la 22 aprilie 1985, la Istanbul.

Ali Dereli, frumosul Zafer din serialul turcesc “Jurământul”

Ali Dereli, frumosul Zafer din serialul turcesc “Jurământul”

instagram/aliderelionline

Ali Dereli, actorul care îl interpretează pe Zafer, prietenul lui Emir, în serialul “Jurământul” s-a născut la 22 aprilie 1985, la Istanbul. El și-a început cariera de actor în 2006 când a primit rolul lui Batuhan în “Arka Sokaklar”. În 2009, el l-a interpretat pe Ali în serialul turcesc Ölümsüz Kahramanlar, iar în 2010 a jucat în trei seriale, "Akasya Durağı", "Kanıt" și "Nakş-ı Dil Sultan".

În 2019, Ali Dereli a primit rolul lui Zafer în serialul “Jurământul”. Ali nu este faimos doar pentru cariera sa de actor, dar și pentru cea de cântăreț. El a devenit cunoscut pentru piesa lui numită Mum. O altă pasiune de-a lui este baschetul, practicând acest sport în timpul liber.

Despre serialul “Jurământul”

„Jurământul’, „Yemin" în turcește, a debutat în Turcia în 2019, având un success răsunător. Povestea dezvăluie idila forțată dintre o femeie și un bărbat care nu au nimic în comun. Reyhan este o fată de la țară, frumoasă și cuminte. După ce aceasta rămâne orfană, un vechi prieten al familiei sale, Hikmet, îi cere ajutorul. Hikmet este un om bogat, dar e îngrijorat pentru viitorul familiei sale după ce el este diagnosticat cu o boală terminală.

Principala sa grijă este Emir, băiatul său rebel, care nu dorește să se implice în afacerile familie. Pentru Hikmet, Reyhan acceptă să se mărite cu Emir, iar Emir acceptă să se însoare desi nu își dorește acest lucru. El vrea să o facă pe Reyhan să sufere și să o determine să divorțeze, stricând astfel planul pus la cale de tatăl său. Ceea ce nu prevede Emir după căsătorie este faptul că nu va scăpa de dragoste. De-a lungul timpului, el este impresionat de blândețea și bunătatea lui Reyhan. În același timp, frumoasa femeie nu rămâne indiferentă la calitățile pe care le descoperă la soțul ei.

Urmărește din 6 iulie, de la 20:00, noul serial „Jurământul’, la Happy Channel! Marea premieră va fi pe 5 iulie, la Antena 1, de la ora 17:00!

Citește și: Özge Yagiz, actrița din “Jurământul”, are doar 23 de ani Gokberk Demirci, frumosul actor din “Jurământul”, este și model

În articolul

Ali Dereli, frumosul Zafer din serialul turcesc “Jurământul”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp