Alina Boz a organizat nunta unor prieteni din copilărie. Vedeta din “Furtună pe Bosfor” s-a arătat entuziasmată pentru acest nou rol

Publicat pe 03.11.2023 la 13:23 Actualizat pe 03.11.2023 la 11:47

Alina Boz și-a lăsat deoparte meseria de actriță și a devenit pentru o perioadă organizatoare de evenimente. A pregătit totul pentru nunta unor prieteni din copilărie și totul a ieșit ca la carte.

Alina Boz poartă un sacou roz cu mâneci lungi și zâmbește

Alina Boz a organizat nunta unor prieteni din copilărie

Happy Channel

Născută în Turcia în 1998, Alina Boz este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Se află pe platourile de filmare încă din 2016 și de atunci a demonstrat că nu trebuie să lipsească de pe micile ecrane.

Alina Boz a organizat nunta unor prieteni din copilărie

Și-a câștigat o întreagă armată de fani cu rolul din Furtună pe Bosfor, iar personajul Azra din Ține-mă de mână a reușit să o mențină pe cele mai importante locuri în topurile internaționale. A revenit în atenția publicului cu seria digitală Așk 101. A revenit după o lungă perioadă de absență cu proiectul Bir Peri Masali, însă nu uită de perioadele petrecute alături de prieteni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și-a lăsat meseria de actriță deoparte și a organizat nunta prietenilor din copilărie Cihan Șimșek și Sinem Șimșek. Cei doi formează un cuplu de 10 ani și într-un final au decis să-și unească destinele. Alina Boz s-a ocupat astfel de toate detaliile importante ale unei zile de poveste.

“Este o nouă experiență și pentru mine, de asemenea. Mi-am petrecut toată ziua ajutându-i pe prietenii mei. Sunt foarte bucuroasă pentru ei, sunt puțin emoționată, lăcrimez. Suntem prieteni din copilărie.”, a declarat Alina Boz, potrivit seriesturkish.com. La scurtă vreme de la vestea că actrița din Furtună pe Bosfor este acum implicată în organizarea de nunți, jurnaliștii s-au grăbit să o întrebe despre planurile personale în legătură cu acest eveniment. De altfel, a fost întotdeauna în atenția tuturor cu viața sa personală și relația care continuă fără probleme.

“Nu știu ce să răspund decât că este vorba despre soartă, întrebarea asta în legătură cu căsnicia mă bântuie și pe mine.”, a spus. Alina Boz își dorește să revină pe scenă, în cadrul pieselor de teatru. Se pare că tot mai mulți actori din generația tânără capătă un alt sens.

Alina Boz își dorește să revină pe scenă, în fața unui public numeros

Și-a câștigat respectul pe plan profesional și a depășit orice așteptare. În cel mai recent interviu, Alina Boz menționează că își dorește să revină pe scenă, ca actriță de teatru.

“Îmi amintesc că eram fascinată de teatru, de scenă. Ceva mi s-a întâmplat în spatele scenei. Sunt fascinată de teatru în fiecare zi. Apoi au urmat serialele și cariera mea de actriță a început.”, a declarat Alina Boz, potrivit seriesturkish.com. A participat în cadrul cursurilor de pictură, sculptură, dans modern, echitație și chiar patinaj și spune că are o pasiune pentru orice domeniu. A menționat că i-ar plăcea să aibă parte de un proiect care să includă atât o poveste deosebită cât și oameni prietenoși cu care să lucreze.

“Mi-ar plăcea să lucrez cu oameni frumoși în cadrul unui proiect. Nu doar că aș face teatru, dar i-aș avea și pe frații și surorile mele alături. Mi-am legat prietenii foarte frumoase pe platourile de filmare. Îmi place să fiu cu ei. Învăț foarte multe lucruri din partea fiecăruia. De aceea îmi place teatru.”, a menționat vedeta. Are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram.

În articolul

Alina Boz a organizat nunta unor prieteni din copilărie. Vedeta din “Furtună pe Bosfor” s-a arătat entuziasmată pentru acest nou rol

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x