Alina Boz a recreat o amintire din copilărie. Cum arată celebra actriță la 23 de ani, din nou pe băncile școlii

Publicat pe 07.08.2022 la 20:00 Actualizat pe 06.08.2022 la 12:39

Alina Boz, una dintre cele mai în vogă actrițe din Turcia, a recreat o amintire prețioasă din copilărie și le-a arătat fanilor cum se îmbrăca pe vremea când mergea la ore. Cum arată vedeta la 23 de ani, din nou pe băncile școlii.

Alina Boz poartă o eșarfă colorată la gât și are părul desprins

Alina Boz a recreat o amintire din copilărie

Happy Channel

Alina Boz și-a surprins din nou fanii cu o alegere surprinzătoare. Actrița a vrut să rememoreze clipele petrecute pe băncile școlii, atunci când era doar o fetiță. Deși are doar 23 de ani, Alina Boz simte deja dorul orelor de curs din copilărie.

Astfel, vedeta s-a îmbrăcat cu o uniformă școlară, a mers în clasa în care a învățat pe când era doar o copilă și s-a așezat în banca ei, pregătită pentru o ședință foto de poveste.

Fanii nu au putut rămâne indiferenți, așa că au punctat imediat cât de bine îi stă tinerei în uniformă de elevă.

Alina Boz a recreat o amintire din copilărie

Alina Boz s-a îmbrăcat în alb și negru pentru a-și aminti de momentele petrecute la școală, în copilărie. Coafura a fost una specifică, actrița prinzându-și părul la spate într-o codiță “cuminte”. Machiajul aproape inexistent a reușit să-i scoată în evidență trăsăturile fine ale feței.

Pe când era doar o copilă, Alina Boz avea acceași rochiță, dar părul era aranjat într-un cu totul alt mod. Avea multe codițe prinse cu cleștișori albi. Zâmbetul este la fel și acum, ca atunci când era elevă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Da, purtam uniforme negre în 2005. Nu puneți la socoteală prea mult acest lucru.”, a scris actrița în dreptul postării de pe Instagram. Mai mulți colegi de breaslă nu au rămas indiferenți la fotografiile postate și au avut câteva ceva de spus fiecare în parte.

“Nu s-au schimbat foarte multe”, “Alina Boz baby”, “Are aceeași față dulce”, au fost câteva dintre comentariile lăsate în online. Peste 4 mii de comentarii și mai mult de 600 de mii de reacții a primit vedeta din Turcia.

Alina Boz are 4.3 milioane de fani doar pe Instagram și nu este de mirare că orice postare a ei generează comentarii și reacții diverse. Printre cele mai recent postări, tânăra apare fără machiaj, dar fericită. Alina Boz nu este adepta machiajelor stridente, dar poate fi și o tânără foarte sexi atunci când își dorește.

Cine este Alina Boz

Pentru cei care nu știu deja cine este Alina Boz, iată că aceasta s-a născut pe data de 14 iunie 1998 în Rusia. Tatăl ei este turc, iar mama rusoaică. La doar șapte ani, Alina Boz se mută cu familia în Turcia, acolo unde începe să meargă la școală.

Amintirile actriței au rămas prețioase, căci fotografiile cu uniforma actriței nu sunt doar un mod de a se promova pe rețelele sociale, ci și o idee de a demonstra că toți anii studenției au rămas în sufletul ei. Vorbește fluent engleză, rusă și turcă și a studiat la „Private Gökjet Aviation High School”.

Urmărește "Ține-mă de mână", de luni până vineri de la 22.00, doar la Happy Channel

Dorința de exprimare a Alinei Boz a venit odată cu lecțiile de dans pe care le-a luat chiar pe o scenă de teatru. Astfel, și-a dat seama că își dorește să devină actriță. Ulterior, a început să fie model, dar și imagine pentru diferite campanii de promovare.

Și-a început cariera în 2013 cu serialul „Cesur Hemşire”, acolo unde a interpretat rolul lui “Canan”. Ofertele nu au întârziat să apară, așa că acum Alina Boz se numără printre cele mai îndrăgite actrițe

În articolul

Alina Boz a recreat o amintire din copilărie. Cum arată celebra actriță la 23 de ani, din nou pe băncile școlii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x