Alina Boz din “Furtună pe Bosfor” revine la coafura care a consacrat-o. Cum a apărut vedeta în mediul online

Publicat pe 03.10.2022 la 13:45 Actualizat pe 03.10.2022 la 14:47

Alina Boz din “Furtună pe Bosfor” revine la coafura care a consacrat-o. Cum a apărut vedeta în mediul online.

Alina Boz poartă o bluză cu mâneci lungi și are o coadă prinsă într-o parte

Alina Boz din “Furtună pe Bosfor”

Happy Channel

Alina Boz este recunoscută pentru stilul său natural în fiecare postare pe care o distribuie în mediul online. Cu toate că este o vedetă îndrăgită în lumea întreagă, nu uită niciodată că simplitatea este caracteristica ce o ține foarte aproape de fani. Cea mai recentă fotografie urcată pe internet i-a uimit de-a dreptul pe internauți.

Alina Boz din “Furtună pe Bosfor” revine la coafura care a consacrat-o

„Bir Peri Masalı” este noul serial în care Alina Boz surprinde cu adevărat audiența. Deși numele său a reușit să ajungă foarte departe, simplitatea sa a rămas ca la început. Cea mai recentă fotografie o arată pe vedetă cu o coafură pe care o purta la început, în vremea serialului “Ține-mă de mână”. Acum actrița împarte platourile de filmare cu Tarık Emir Tekin, un alt actor de origine turcă. Deși povestea personajelor nu a reușit să-i surprindă pe internauți, vedetele au lăsat încă o dată o marcă înregistrată a succesului.

Urmărește "Furtună pe Bosfor", de luni până vineri de la 22:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa cum arată Seriesturkish.com, telespectatorii sunt de părere că datorită actriței din “Furtună pe Bosfor”, serialul reușește să se ridice la nivelul așteptărilor. “Zeynep” este personajul care o aduce pe vedetă mai aproape de fanii săi din Turcia. Fata care își dorește să trăiască o viață bogată și îndestulată, fără o muncă prea asiduă. Atunci când tânăra găsește o geantă plină cu bani, viața acesteia i se schimbă complet. Dacă primul episod nu i-a fost dedicat faimoasei Alina Boz, de data aceasta atenția va fi cu siguranță asupra sa.

Citește și: Cine este Derya Oğuz Ertün din serialul “Moștenirea”. Detalii despre îndrăgitul actor

În mediul online, vedeta din “Furtună pe Bosfor” a devenit una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia cu peste 4 milioane de fani doar pe contul personal de Instagram. Are la activ 300 de fotografii și filmulețe, toate postate atât de pe platourile de filmare, cât și din viața reală. Alina Boz s-a născut în Rusia, însă la doar 7 ani a călătorit împreună cu familia sa în Turcia.

Alina Boz, deranjată de unul dintre regizorii de origine turcă

Umut Evirgen, regizorul de origine turcă, este recunoscut pentru afinitatea pe care o are pentru actrițele din țara sa natală. Ultima mișcare a sa în mediul online a deranjat-o vizibil pe Alina Boz, protagonista din “Furtună pe Bosfor”, ce a ținut să îndrepte imediat situația. După ce acesta a ținut să o felicite pe vedetă pentru nou său rol, internauții și-au pus întrebarea dacă este următoarea sa parteneră.

Deși toată lumea cunoaște relația de iubire a faimoasei Alina Boz, cele mai recente evenimente i-au luat prin surprindere pe fani. Actrița de origine turcă a ținut să apese butonul de unfollow și să rupă orice legătură cu regizorul, arată Milliyet.com.tr. A jucat alături de Alp Navruz și Burak Deniz și continuă să aibă roluri de succes în cele mai inedite producții.

Citește și: Hande Erçel apare în mediul online după o lungă perioadă de absență. Cum arată vedeta din “Dragostea plutește în aer”

Cu toate acestea, rămâne la fel de simplă și își arată această trăsătură cu fiecare ocazie. “Furtună pe Bosfor” a fost proiectul pe care Alina Boz l-a realizat între 2014 și 2017, fiind unul dintre serialele de referință. Olga Boz este mama vedetei, cunoscută ca și fotograf profesionist.

În articolul

Alina Boz din “Furtună pe Bosfor” revine la coafura care a consacrat-o. Cum a apărut vedeta în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x