Alina Boz din “Furtună pe Bosfor” surprinde într-o ținută roz. Vedeta își arată chipul perfect în fața camerelor

Publicat pe 14.11.2022 la 10:16 Actualizat pe 14.11.2022 la 11:21

Alina Boz s-a îmbrăcat în roz din cap până în picioare și s-a lăsat fotografiată așa cum de puține ori au avut șansa să o vadă fanii din mediul online. Vedeta își arată chipul perfect în fața camerelor.

Alina Boz poartă o bluză cu un umăr gol și are părul prins într-o coadă

Alina Boz din “Furtună pe Bosfor”

Happy Channel

Alina Boz se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit prin muncă și determinare să-și demonstreze meritul și locul în lumea filmului. Nu de puține ori a fost lăudată pentru aparițiile sale, atât pe micile ecrane cât și în mediul online.

Alina Boz din “Furtună pe Bosfor” surprinde într-o ținută roz

Dacă cu câteva săptămâni în urmă reușea să-și surprindă fanii din mediul online cu o rochie neagră, de gală, de data aceasta Alina Boz și-a ales o altă ținută cu care să poate ieși în evidență. Îmbrăcată în roz din cap până în picioare, vedeta din “Furtună pe Bosfor” și-a dezvăluit chipul aranjat de specialiști. Aceasta se află pe platourile de filmare pentru un nou proiect profesional.

Urmărește "Furtună pe Bosfor", de luni până vineri de la 22:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Timpul pentru dovadă”, a scris Alina Boz din “Furtună pe Bosfor” în dreptul imaginii. Peste 800 de comentarii și mii de aprecieri au fost lăsate din partea internauților. După serialul “Maraşlı” în iulie 2021, fanii au rămas dezamăgiți de producția “Bir Peri Masalı”. Alături de Burak Deniz a reușit a reușit să interpreteze un alt rol ieșit din comun. Cu toate acestea, contradicția dintre cele două producții turcești lasă deja semne de întrebare. Potrivit seriesturkish.com, în cadrul Produ Awards, producția “Maraşlı” a reușit să câștige premiul pentru “Cel mai bun serial TV”, iar Alina Boz premiul pentru “Cea mai bună actriță străină”. De asemenea, ultimele declarații ale actriței au ridicat “Maraşlı” la rang de serial must see.

Citește și: Sıla Türkoğlu apare ca o prințesă pe un cal negru. Ședinta foto care i-a lăsat pe toți fără grai a fost postată pe pagina de socializare a vedetei

„Nu contează cât de mult timp trece, personajul Mahur din proiectul Maraşlı va avea întotdeauna un loc special în inima mea. Aș vrea să le mulțumesc tuturor fanilor din America Latină pentru acest premiu.”, a declarat Alina Boz, arată aceeași publicație. Cu toate că noi proiecte ale Alinei Boz continuă să apară, rolul său rămâne în inimile fanilor și astăzi.

Alina Boz și Burak Deniz vor rămâne în amintirea fanilor cu rolurile lor

În ciuda finalizării seriei “Maraşlı” pe 13 iulie 2021, Alina Boz și Burak Deniz vor rămâne în amintirea fanilor ca unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe micile ecrane. Deși producția s-a încheiat în Turcia, America Latină continuă să difuzeze episoadele. De altfel, datorită poveștii, serialul a primit două premii importante. S-a decernat “Cel mai bun serial străin” și premiul pentru “Cea mai bună actriță” în numele Alina Boz.

Citește și: Halil Ibrahim Ceyhan din “Moștenirea” impresionează pe micile ecrane, dar și pe scenă. Actorul a defilat în cadrul unei prezentări de modă

De altfel, Burak Deniz a ținut să lase un videoclip de mulțumire pe pagina personală de Twitter. Actorul le-a adresat fanilor din American Latină un mesaj special. Născut pe 17 februarie 1991 în Turcia, este unul dintre cei mai apreciați actori din țara sa. A câștigat premiul “Bărbatul anului” în 2017 oferit de GQ Men. A jucat de-a lungul timpului alături de actrițe îndrăgite și are peste 6 milioane de fani pe pagina personală de Instagram. Printre cele mai recente fotografii postate pe pagina personală se numără și cea în care actorul apare îmbrăcat într-un costum roz, adidașii și mănușile fiind de aceeași culoare. De asemenea, actorul se declară un iubitor de vacanțe, cea mai recentă fiind la Paris.

În articolul

Alina Boz din “Furtună pe Bosfor” surprinde într-o ținută roz. Vedeta își arată chipul perfect în fața camerelor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x