Alina Boz revine în atenția publică după o perioadă de repaus. Schimbare majoră de perspectivă în viața actriței. Ce decizie a luat

Publicat pe 09.06.2023 la 21:29 Actualizat pe 25.06.2023 la 13:51

Celebra actriță Alina Boz s-a născut în Rusia în 1998 și și-a construit o nouă viață în Turcia încă din copilărie. Alina Boz, vedeta care s-a făcut cunoscută prin diversele proiecte în care a fost implicată începând cu 2016, este cunoscută ca fiind una dintre cele mai de succes actrițe din ultimii ani.

Alina Boz din “Furtună pe Bosfor”

Happy Channel

Celebra actriță, populară cu personajul Hazal din serialul Paramparça (Shattered), a devenit unul dintre numele care va rămâne veșnic în memoria fanilor săi cu personajul Azra din serialul Elimi Bırakma.

Alina Boz nu are de gând să reia activitatea, dar a dvenit din ce în ce mai interesată de cum este condusă lumea

Pe lângă serialul Marașlı, actrița, care a cucerit succesul cu Așk 101, a fost prezentă pe ecran cu cel mai recent proiect al său, intitulat Bir Peri Masalı (O poveste de basm).

Actrița, despre care s-a vorbit cu prestația sa din filmul numit Yılbașı (New Year's Eve), trece de ceva vreme printr-o perioadă de repaus. Alina Boz a fost invitata emisiunii lui İbrahim Selim difuzată pe Youtube și a explicat că în ultima vreme și-a schimbat perspectiva și a plonjat în subiecte diferite și a vorbit despre perioada de repaus în care se află și că nu dorește prea curând să se întoarcă la activitate, potrivit seriesturkish.com.

Explicând că acum se concentrează asupra evenimentelor politice, schimbându-și perspectiva asupra subiectelor pe care le urmărește pe Youtube, actrița a menționat că urmărește în special videoclipuri pe teme precum cele 5 familii care conduc lumea.

Alina Boz a spus: "Mi-am schimbat perspectiva în aceste zile. Mă uit la ceva despre lume. De exemplu, felul în care merge lumea, politica, cum ar fi cele 5 mari familii care conduc lumea... Zilele astea, am rămas cu ele. Pentru că trăim într-o perioadă foarte interesantă", a spus ea.

În articolul

Alina Boz revine în atenția publică după o perioadă de repaus. Schimbare majoră de perspectivă în viața actriței. Ce decizie a luat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x