Alina Boz reapare pe coperta unei reviste importante din Turcia la scurt timp după ce a îmbrăcat rochia de mireasă. Ce look abordează actrița în prezent

Publicat pe 15.12.2023 la 15:11 Actualizat pe 15.12.2023 la 15:44

Alina Boz își surprinde fanii cu cea mai recentă apariție pe coperta unei reviste importante. Actrița a devenit soția lui Umut Evirgen.

fată poartă bluză cu umăr gol

Alina Boz reapare pe coperta unei reviste importante din Turcia la scurt timp după ce a îmbrăcat rochia de mireasă

Instagram

ținut să se căsătorească la scurtă vreme după anunțul surprinzător legate de relația lor. Cu toate că fanii au rămas sceptici în fața veștii încă de la început, acum semnele de întrebare au dispărut.

Alina Boz reapare pe coperta unei reviste importante din Turcia la scurt timp după ce a îmbrăcat rochia de mireasă

Faimoasa actriță din Ține-mă de mână născută în Moscova și regizorul Umut Evirgen s-au căsătorit într-o ceremonie simplă pe data de 2 decembrie 2023. Cei doi au ales să organizeze cel mai emoționant eveniment din viața lor pe o ambarcațiune numită Halas Ship. Printre cei prezenți s-au aflat familiile și prietenii celor doi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Martorii din partea Alinei Boz au fost Burak Can și Cemre Beyguven, iar cei din partea lui Umut Evirgen au fost Ozge Ozpirincci și Fatih Terim, arată ensonhaber.com. Vedeta din Femeie în înfruntarea destinului a făcut o mărturisire neașteptată și a scris pe pagina personală de socializare că “O eră a luat sfârșit”.

Recent, Alina Boz a pozat pentru o revistă importantă din Turcia și a oferit câteva declarații referitoare la viața de femeie căsătorită. De asemenea, a ținut să se descrie în câteva cuvinte.

“Ar trebui să-l întrebați pe iubitul meu, nu pe mine, ce fel de persoane este Alina atunci când iubește. Nu ar trebui să existe relații pline de așteptări. E frumos ca totul să curgă. Am crescut pe platourile de filmare. A fost un loc plăcut, dar cu multă disciplină. Acum mă aflu într-o perioadă plăcută a vieții mele. Mă consider matură pentru că am început să lucrez de mică. Sunt într-o perioadă plăcută.”, a declarat vedeta.

Detaliile pe care le-a oferit Alina Boz în cel mai recent eveniment

A subliniat faptul că a crescut într-o familie frumoasă, dar foarte organizată. De asemenea, subliniată de fiecare dată că este norocoasă.

“Sunt obișnuită să fiu observată de public datorită muncii mele. Dacă atunci când citesc un scenariu și nu e bun, este foarte dificil să produc o muncă serioasă. Fiecare personaj pe care l-am jucat m-a atins într-un fel. Nu vreau să fac distriminări.

Chiar mi-a plăcut filmul pe care Umut l-a creat, Mother’s Lamb.”, a specificat vedeta. De asemenea este încântată de parcursul profesional pe care îl are Umut Evirgen în acest moment.

“Este foarte plăcut să-l însoțesc pe Umut pe acest drum pe care el merge cu entuziasm. Eu de exemplu nu sunt o persoană căreia îi place iarna. Nu am niciun interes în sporturile de iarnă. Vreau să mă ocup de un film foarte bun anul care urmează și să termin școala cu note bune.”, a precizat vedeta. Are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 80 de fotografii și filmulețe. A îmbrăcat o rochie neagră, lungă și a purtat o coafură wet look. A fost comparată deseori cu mama sa celebră, o frumoasă rusoaică celebră pentru meseria sa.

În articolul

Alina Boz reapare pe coperta unei reviste importante din Turcia la scurt timp după ce a îmbrăcat rochia de mireasă. Ce look abordează actrița în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x