Alina Boz și Umut Evirgen au fost invitați la nunta tânărului actor turc Tolga Saritas. Ce ținute au îmbrăcat îndrăgostiții

Publicat pe 28.06.2024 la 11:33 Actualizat pe 28.06.2024 la 12:00

Alina Boz și Umut Evirgen au apărut încă o dată în fața fanilor din mediul online. Cei doi au fost surprinși la nunta lui Tolga Saritas și la scurtă vreme au fost fotografiați.

actori in diferite ipostaze

Alina Boz și Umut Evirgen au fost invitați la nunta tânărului actor turc Tolga Saritas

Instagram

Alina Boz și Umut Evirgen formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri la momentul actual. Cei doi s-au căsătorit în luna decembrie a anului 2023 și de atunci au continuat să se bucure de fiecare zi împreună. Atunci când toată lumea credea că se vor despărți la scurtă vreme, iată că au dovedit contrariul. Recent au fost văzuți la nunta unui prieten comun.

Alina Boz și Umut Evirgen au fost invitați la nunta tânărului actor turc Tolga Saritas

Îmbrăcați într-o ținută simplă, de culoare neagră, cei doi au apărut împreună în fața camerelor. Ușor intimidați s-au lăsat totuși expuși. De-a lungul timpului au fost discreți cu viața personală și nu au ținut să-și trăiască viața în luminile reflectoarelor. În ceea ce o privește pe Alina Boz, aceasta are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent au publicat peste 90 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A ținut să lase mărturie și imaginile din ziua nunții, însă sunt singurele cu Umut Evirgen publicate pe propria pagină de socalizare. Alina Boz și Umut Rvirgen s-au aflat împreună la nunta tânărului actor Tolga Sarıtaş. Acesta s-a căsătorit cu Zeynep Mayruk. Printre invitați s-au mai numărat și Engin Akyürek, Sarp Akkaya sau Özgür Çevik. Tolga Sarıtaş s-a căsătorit după 5 ani de relație cu aleasa inimii sale, arată masterhaber.com.

“Suntem în cel de-al 6-lea an de relație, am trecut peste anumite situații. O să petrecm o seară frumoasă alături de prieteni cu voia Domnului.”, a spus acesta. De asemenea, a fost și mireasa cea care a transmis câteva cuvinte chiar în ziua căsniciei.

“Cred că este cea mai frumoasă zi din viața noastră. Sunt un pic emoționată. O să avem o zi distractivă. Entuziasmul a început când Tolga a venit acasă să mă ia.”, a menționat aceasta.

Tolga Sarıtaş și Zeynep Mayruk s-au căsătorit

Cei doi și-au unit destinele într-o ceremonie care s-a organizat în Izmir. Nume faimoase au luat parte la eveniment, printre care Alina Boz și Umut Evirgen. Mirele a îmbrăcat pantaloni negri și sacou alb, pe când mireasa a optat pentru o rochie albă, fără mâneci. A reușit să câștige admirația tuturor. Tolga Sarıtaş a ținut să menționeze faptul că au dorit să urmeze trandiția în fața căsătoriei, așa cum se realizează în Turcia.

“Am îndeplinit tradiția. Am decis să începem o familie. Eu o decizie foarte specială și frumoasă. O să ne distrăm împreună azi. Suntem foarte fericiți.”, a declarat acesta. Născută pe 14 iunie 1998 în Moscova, Rusia, Alina Boz și-a început o carieră de actriță în Turcia.

Printre cele mai cunoscute seriale în care a jucat se numără Furtună pe Bosfor între 2014 și 2017, Ține-mă de mână între 2018 și 2019, dar și O poveste cu zâne în 2022. În mediul online a publicat de-a lungul timpului mai multe momente importante alături de cei dragi. Pe propria pagină de instagram, a fost Alina Boz cea care a ținut să lase amintire la categoria instastory o imagine de la nunta la care au fost invitați.

În articolul

Alina Boz și Umut Evirgen au fost invitați la nunta tânărului actor turc Tolga Saritas. Ce ținute au îmbrăcat îndrăgostiții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 iulie 2024. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANIMAŢIE. Scene apocaliptice într-o pădure din România, după ce a fost lovită de fenomenul "Downburst"
a1.ro
Replica lui Bogdan de la Ploiești după incidentul cu Florin Salam. Ce s-a întâmplat între ei. Manelistul a publicat noi filmări
HelloTaste.ro
Tort cu cafea și jeleu de vișine. O armonie de arome și culori
Catine
Calendarul fazelor lunii în iulie 2024. Când e Luna Nouă și pe ce dată pică Luna Plină
useit.ro
Elon Musk face o investiție Tesla surprinzătoare în România. De ce proiect se pregătește miliardarul
as.ro
Primele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda
MediCOOL
Exerciții fizice care pot reduce tensiunea arterială. Ce efecte pot avea asupra simptomelor
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
DeParinti
Cum poți crește frații ca să se înțeleagă între ei. Există un motiv de bucurie pentru părinți, potrivit specialiștilor
MediCOOL
Remedii pentru insomnie. Ce soluții naturiste poți încerca înainte de a trece la medicamente
HelloTaste
Înghețată de pepene roșu, delicioasă și răcoroasă
x