Alina Boz și-a uimit fanii cu cea mai recentă ședință foto. Cum a pozat vedeta din “Furtună pe Bosfor”

Publicat pe 29.09.2022 la 10:00 Actualizat pe 29.09.2022 la 10:00

Alina Boz și-a uimit fanii cu cea mai recentă ședință foto, însă bluza transparentă a fost piesa de rezistență la care vedeta a apelat. Cum arată.

Alina Boz se numără printre cele mai apreciate vedete din Turcia și de-a lungul timpului a reușit să-și impresioneze fanii atât prin aparițiile pe micile ecrane, cât și în mediul online, acolo unde fotografi profesioniști i-au realizat cele mai inedite ședințe foto.

Chiar în cele mai recente postări, Alina Boz a reușit încă o dată să strălucească. Îmbrăcată într-o bluză transparentă care i-a lăsat abdomenul la vedere.

Alina Boz din “Furtună pe Bosfor” și-a uimit fanii cu cea mai recentă ședință foto

Alina Boz este una dintre cele mai iubite vedete din Turcia și la fiecare apariție a sa a reușit să-și surprindă fanii. De data aceasta, pictorialul din revista Instyle Turkey Magazine a scos-o pe vedetă din anonimat. Îmbrăcată în pantaloni negri, simpli și un sacou supradimensionat de aceeași culoare, Alina Boz a primit nenumărate comentarii și aprecieri.

Bluza transparentă pe care aceasta a decis să o poarte a reușit să ia ochii tuturor, asta pentru că pietrele prețioase cu care a fost asortată, au strălucit de-a dreptul. Machiajul pentru care aceasta a optat a fost unul simplu, dar de efect. Fardul portocaliu de ochi s-a asortat cu tot ceea ce reprezintă revista.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Luna mai vine din nou cu frumusețe”, a scris Alina Boz în dreptul descrierii fotografiei. Sute de comentarii și peste 100 de mii de aprecieri au fost lăsate de către internauți.

Citește și: Ipostază inedită cu Halil Ibrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu și Can Verel pe platourile de filmare. Cum au apărut actorii

“Ești atât de frumoasă, ochii tăi mă fascinează”, “Sesiunile foto sunt facute pentru tine”, „Soarele nostru, Boz”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Actrița are peste 4 milioane de fani doar pe contul personal de Instagram, acolo unde a postat până acum 269 de fotografii și filmulețe care au reușit de fiecare dată să impresioneze audiența.

Are 23 de ani, iar frumusețea sa nu poate fi pusă la îndoială. În cele mai multe dintre imagini, actrița se lasă în văzul lumii fără machiaj, cu o figură simplă.

Alina Boz din “Ține-mă de mână” a lipsit o perioadă din mediul online

Deși a lipsit o bună perioadă din mediul online, dar și de pe platourile de filmare, Alina Boz a revenit cu forțe proaspete. Fotografiile pe care le-a postat recent au impresionat prin creativitate și simplitate, două calități de care actrița din “Ține-mă de mână” nu duce lipsă.

“Fiecare dintre noi ar trebui să avem vise și idealuri spre care să tindem. Cu toate astea, cred că viața te duce acolo unde ai nevoie.”, a scris Alina Boz în dreptul postării realizate în mediul online. După terminarea filmărilor pentru serialul “Ține-mă de mână”, actrița a luat o pauză, însă s-a întors cu forțe poaspete pentru filmările în cadrul “Bandırma Missile Club”, regizat de Ömer Faruk Sorak.

Citește și: Halil Ibrahim Ceyhan și Alişan Günay Yıldırım lansează o piesă împreună. Imaginea din studio cu artiștii a făcut furori în mediul online

Filmul are în spate o poveste reală, iar Alina Boz a împărțit platoul de filmare împreună cu Deniz Can Aktaş. Cadrele au fost realizate pe timpul verii în Bandırma, un oraș din nord-vestul Turciei. Veștile bune continuă pentru Alina Boz, asta pentru că două proiecte importante sunt pe care să fie negociate de către celebra vedetă. Una dintre producții va fi exclusiv digitală.

În articolul

Alina Boz și-a uimit fanii cu cea mai recentă ședință foto. Cum a pozat vedeta din “Furtună pe Bosfor”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x