Alp Navruz își surprinde fanii cu rolul din serialul “Inimă îndurerată”. Ce a declarat actorul despre interesul fanilor față de proiectele sale

Publicat pe 09.05.2023 la 14:13 Actualizat pe 09.05.2023 la 15:00

După o lungă perioadă de absență, Alp Navruz a revenit în atenția fanilor cu serialul "Inimă îndurerată". Actorul a vorbit despre cel mai recent proiect profesional și cum își vede propria ascensiune în lume.

Alp Navruz poartă un tricou cu imprimeu

Alp Navruz își surprinde fanii cu rolul din serialul “Inimă îndurerată”

Happy Channel

Popularitatea lui Alp Navruz continuă să crească pe zi ce trece. A participat de-a lungul timpului în proiecte care i-au dus numele mult mai departe. Cel mai recent proiect profesional al său este Yürek Çıkmazı, acolo unde împarte rolul de protagonist cu actrița İrem Helvacıoğlu.

Alp Navruz își surprinde fanii cu rolul din serialul “Inimă îndurerată”

Actorul a călătorit recent în Maroc pentru o întâlnire cu fanii și presa. Popularitatea sa a crescut, iar primele declarații au venit chiar din partea lui la scurtă vreme. Explicând faptul că a fost o călătorie intensă, Alp Navruz nu s-a sfiit să ofere și alte detalii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Este un interes crescut. Așa cum știți, serialele noastre au mare succes și aici. Putem înțelege deja necesitatea publicului, mai ales asupra personajelor.”, a declarat Alp Navruz. Popular în Turcia, a reușit să-și facă numele cunoscut și în alte țări. A punctat faptul că fiecare astfel de experiență reușește să-l satisfacă din punct de vedere personal. De asemenea, nu a negat faptul că și-ar dori să revină în Maroc într-o nouă astfel de vizită.

Citește și: Alp Navruz a reușit să atragă privirile fanelor cu cea mai recentă imagine publicată pe internet. Actorul ține un cățeluș în brațe

“Este unul dintre acele proiecte care nu a scăzut în ceea ce privește cifrele de când a început. Este foarte bine din acest punct de vedere.”, a declarat Alp Navruz. Nu a uitat să menționeze faptul că este foarte precaut atunci când își alege proiectele profesionale în care se implică de fiecare dată cu la fel de multă dăruire. Cu o creștere uriașă în carieră, a reușit să aducă atenția asupra detaliilor și a fiecărui personaj în parte.

“Sunt foarte atent atunci când îmi aleg un proiect. Prioritatea mea este întotdeauna scenariul. Urmează apoi personajele, apoi ambianța generală și toți oamenii care fac parte din echipă. Pot să duc mai departe totul, pot spune doar că sunt norocos.”, a spus acesta. Alp Navruz este nevoit să aleagă în prezent între cinci proiecte diferite și spune că nu va participa în serial mergând doar pe ideea că acestea vor fi transmise exclusiv în format digital, arată seriesturkish.com.

Povestea “Inimă îndurerată” a fost primită cu entuziasm

Serialul “Inimă îndurerată” a reușit încă de la început să aducă un răspuns pozitiv. Fanii au declarant povestea ca fiind inocentă față de ceea ce au surprins până acum pe micile ecrane.

Citește și: Fosta parteneră a lui Alp Navruz a renunțat la părul lung. Cum arată Ayça Ayşin Turan cu noul look

“Drama este foarte bună. Cel puțin nu sparge barierele moralității și nu se joacă cu nervii noștri. Celelalte seriale sunt enervante, ridicole și imorale. Povești care contrazic structura unei familii, obiceiurile noastre.”, a scris cineva în mediul online. De fapt, reacții similare au apărut intens la scurtă vreme, asta pentru că mulți telespectatori ajung să fie mai puțin satisfăcuți de disonanța între familia din Turcia și ceea ce se vede pe micile ecrane.

De aceea, “Inimă îndurerată” a reușit să fie ca o escapadă față de producțiile recente apărute pe micile ecrane. Alp Navruz este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual, având peste 5 milioane de fani pe contul personal de Instagram. Acolo a postat până în prezent peste 200 de fotografii și filmulețe.

În articolul

Alp Navruz își surprinde fanii cu rolul din serialul “Inimă îndurerată”. Ce a declarat actorul despre interesul fanilor față de proiectele sale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x