Fosta parteneră a lui Alp Navruz a renunțat la părul lung. Cum arată Ayça Ayşin Turan cu noul look

Publicat pe 04.04.2023 la 10:49 Actualizat pe 04.04.2023 la 11:21

Fosta parteneră a lui Alp Navruz a renunțat la părul lung. Cum arată Ayça Ayşin Turan cu noul look pe coperta unei reviste celebre din Turcia.

Ayça Ayşin Turan poartă părul lung, desprins

Fosta parteneră a lui Alp Navruz a renunțat la părul lung

Happy Channel

Ayça Ayşin Turan apare pe coperta unei celebre reviste din Turcia și oferă răspunsuri la cele mai arzătoare întrebări. Vedeta subliniază faptul că după o anumită vârstă începi să vezi lucrurile diferit, iar ceea ce până acum i se părea normal, s-a schimbat radical.

Fosta parteneră a lui Alp Navruz a renunțat la părul lung

A pozat pentru coperta revistei InStyle și a vorbit despre schimbările care s-au petrecut în viața sa după vârsta de 30 de ani. S-a născut în 1992 și a devenit cunoscută odată cu rolurile sale celebre. A format un cuplu cu Alp Navruz, însă relația lor nu a trecut testul timpului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Când aveam 29 de ani mi s-a spus că o persoană se schimbă după vârsta de 30 de ani. Chiar este așa. Simt că mă schimb în fiecare zi și aștept anii ce vin în față.”, a transmis vedeta, potrivit aksam.com.tr. Și-a surprins fanii cu cea mai recentă schimbare de look în mediul online. Acum are părul scurt și breton, iar imaginea o avantajează fără doar și poate. A vorbit și despre perioada celebrății din viața sa, fiind un concep care o urmărește în fiecare zi fără niciun fel de probleme.

Citește și: Ayça Ayşin Turan, fosta parteneră a lui Alp Navruz, a îmbrăcat un costum alb. Pantofii au fost însă piesa de rezistență

“Găsesc conceputul de faimă ca unul normal pentru profesioa noastră, persoanele care se află în lumina reflectoarelor ca noi. E normal, încerc să-mi trăiesc viața cât mai normal posibil.”, a spus vedeta. A subliniat faptul că deși pare a avea o stare de calmitate, agitația este cea care o caracterizează.

“O parte din mine este foarte distractivă. Oamenii care nu mă cunosc și mă văd de la depărtare spun că sunt distantă. Poate că într-adevăr arăt așa, dar sunt foarte calmă, sunt foarte răbdătoare, dar am o parte mai nebunatică.”, a mai spus actrița. Dacă nu ar fi devenit actriță, Ayça Ayşin Turan ar fi devenit avocat.

“Când eram în liceu chiar voiam să studiez dreptul. Când am urmat televiziune și cinema la universitate, am primit un telefon în care mi se spunea că pot să urmez o a doua facultate. Am văzut lucrurile de bază pentru justiție și nu voiam să ratez o astfel de oportunitate.”, a punctat.

Ayça Ayşin Turan formează un cuplu cu Murat Boz

După ce s-a despărțit de Alp Navruz, s-a zvonit faptul că Ayça Ayşin Turan formează un cuplu cu Murat Boz. Cei doi au subliniat că nu există nimic mai mult între ei decât o frumoasă prietenie. Ulterior au apărut speculațiile unei romanțe cu Umut Evirgen, dar și de această dată actrița a negat orice apropiere. Prima apariție a vedetei cu părul scurt a reușit să o aducă în fața fanilor într-o ținută all-black. Pe coperta unei reviste din Turcia, aceasta vine cu o ținut aparte. Un costum care îi lasă la vedere abdomenul de invidiat.

Citește și: Ayça Ayşin Turan apare în cea mai nouă fotografie din mediul online cu zâmbetul pe buze. Actrița s-a despărțit de faimosul Alp Navruz

“Încerc să trăiesc o viață cât mai normală. Sunt foarte calmă și timidă. Mă înroșesc foarte repede. Sunt perfecționistă, dar realizez că nu este un lucru bun. Încerc să ascund această stare a mea.”, a spus vedeta în cel mai recent interviu.

În articolul

Fosta parteneră a lui Alp Navruz a renunțat la părul lung. Cum arată Ayça Ayşin Turan cu noul look

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x