Alperen Duymaz din “Dacă un bărbat iubește…” a revenit în atenția publicului cu o postare în mediul online. Ce imagine a publicat

Publicat pe 09.11.2022 la 14:10 Actualizat pe 09.11.2022 la 14:48

Alperen Duymaz din “Dacă un bărbat iubește…” a revenit în atenția publicului cu o postare în mediul online. Ce imagine a publicat.

Alperen Duymaz poartă un costum închis la culoare

Alperen Duymaz din “Dacă un bărbat iubește…” a revenit în atenția publicului cu o postare în mediul online

Happy Channel

Alperen Duymaz face parte din distribuția serialului “Dacă un bărbat iubește…”, un nou serial turcesc ce a reușit să-i surprindă pe fani. În prezent, numele actorului este pe buzuele fanilor cu un nou proiect profesional, dar și cu fotografiile pe care le postează de cele mai multe ori în mediul online. Cu toate că este discret cu viața personală, a ținut întotdeauna să lase urme ale prezenței sale pe internet.

Alperen Duymaz din “Dacă un bărbat iubește…” a revenit în atenția publicului cu o postare în mediul online

Odată cu finalizarea proiectului “Dacă un bărbat iubește...”, Alperen Duymaz i-a uimit pe fani cu noua sa schimbare de look. Fotografiile în care apare pe internet nu seamănă câtuși de puțin cu imaginea pe care a ținut să o arate acum ceva vreme cu ajutorul rolului său. Are 3 milioane de fani pe contul personal de Instagram și peste 200 de fotografii postate până acum. Cea mai recentă îl arată purtând o șapcă de culoare galbenă și părul lung, ondulat. Printre colegii care au simțit nevoia să-l susțină s-a numărat și Bige Onal din “Dragostea plutește în aer”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ești minunat”, “Ai revenit”, “Ne-a fost dor de tine”, “Ești un actor superb”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Nu este pentru prima oară când actorul este lăudat pe internet, atât pentru forma sa fizică, dar și pentru succesul pe care l-a arătat în repetate rânduri pe micul ecran. De asemenea, actorul revine în atenția fanilor cu un nou proiect intitulat “You can’t trust men”. Melisa Aslı Pamuk este actrița ce va juca rolul principal și va fi alături de protagonistul din “Dacă un bărbat iubește…”. Până în prezent nu s-a aflat nicio dată oficială a difuzării seriei. Alperen Duymaz a apărut până acum în mai multe show-uri de televiziune și este cunoscut atât în țara natală cât și în afara ei.

Cine este Alperen Duymaz din “Dacă un bărbat iubește…”

Deși nu se cunosc foarte multe detalii despre Alperen Duymaz din “Dacă un bărbat iubește...”, fanii știu până în prezent că actorul preferă călătoriile, dar și timpul petrecut alături de prieteni. Atunci când este departe de platourile de filmare preferă să se retragă în Dubai sau Franța. Într-un interviu recent a declarat că atunci când se trezește obișnuiește să bea două pahare de apă caldă pe stomacul gol.

Citește și: Burak Özçivit demonstrează că este un tată devotat. Actorul turc s-a fotografiat în ipostaze emoționante alături de fiul Karan

Serialul “Dacă un bărbat iubește…” spune povestea unei femei de clasă mijlocie, mamă a doi copii, ce se îndrăgostește nebunește de un bărbat frumos și foarte bogat. Alperen Duymaz apare în fața telespectatorilor ca un bărbat carismatic, singur, frumos, sportiv, inteligent și bogat. De cealaltă parte, Büşra Develi este o femeie singură cu doi copii ce trece prin viață ca mulți alți oameni de categoria ei. Este unul dintre cele mai îndrăgite seriale în prezent, având actori renumiți, îndrăgiți atât în Turcia cât și în afara ei. Alperen Duymaz a ținut în repetate rânduri să lase mărturie a clipelor petrecute pe platourile de filmare ale producției, iar fotografiile sunt întotdeauna un prilej de bucurie pentru fanii săi.

În articolul

Alperen Duymaz din “Dacă un bărbat iubește…” a revenit în atenția publicului cu o postare în mediul online. Ce imagine a publicat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x