Alperen Duymaz revine pe micile ecrane și își surprinde fanii cu o fotografie emoționantă alături de soție. Actorul este discret în ceea ce privește viața personală

Publicat pe 21.03.2024 la 20:30 Actualizat pe 21.03.2024 la 20:07

Alperen Duymaz urmează să revină pe micile ecrane după o lungă perioadă de absență. Acesta este discret în legătură cu viața personală, însă împărtășește cu fanii momente emoționante.

actor poartă costum închis la culoare și vorbește la microfon

Alperen Duymaz revine pe micile ecrane și își surprinde fanii cu o fotografie emoționantă alături de soție

Profimedia Images

L-am întâlnit pe Alp Navruz în diferite seriale de pe Happy Channel. Formează un cuplu, este căsătorit, însă rămâne la fel de atent atunci când împărtășește detalii inedite din viața sa personală. Recent însă, a decis că este momentul ca prietenii virtuali să vadă o mică părticică din ceea ce trăiește el în fiecare zi.

Alperen Duymaz revine pe micile ecrane și își surprinde fanii cu o fotografie emoționantă alături de soție

Este printre cele mai cunoscute nume din Turcia la momentul actual. A jucat în producții precum Valurile vieții - Bodrum Masalı în 2016, Vara trecută - Son Yaz în 2021, Micuțele mincinoase - Tatlı Küçük Yalancılar în 2015, EGO în 2023, Coliziunea – Çarpışma sau Iarna neagră – Zemheri. Urmează să împartă rolul de protagonist alături de Hazal Kaya în drama romantică de origine turcă, "Al-ı Kara", arată onedio.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu dorește să vorbească despre viața personală în fața întregii lumi. Este căsătorit cu partenera sa din liceu, Kübra Kelkit. Cei doi își trăiesc viața departe de ochii celor curioși, însă câteodată actorul ține să le arate tuturor cât este de fericit. Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe.

Citește și: Istoria relațiilor lui Alperen Duymaz din Iarna Neagră. Care au fost partenerele sale de-a lungul timpului

“Vă urăm tuturor un an nou fericit!”, a scris Alperen Duymaz în dreptul fotografiei publicate. Fanii au ținut imediat să-i răspundă cu mesaje inedite. Actorul a adăugat încă un an în cadrul relației sale. Cuplul s-a căsătorit în 2020, fiind un subiect intens de discuție. În ceea ce o privește pe partenera actorului, aceasta și-a îndreptat atenția către carieră. După ce a lucrat pentru o perioadă în Çankırı, s-a căsătorit cu Alperen Duymaz și s-a mutat în Istanbul. La un moment dat s-au aflat în centrul atenției cu un posibil divorț. Nimic mai fals.

Alperen Duymaz și Hazal Kaya se întorc pe micile ecrane în producția "Alı-Kara"

Două dintre cele mai îndrăgite nume din showbiz-ul turcesc se reîntâlnesc pe platourile de filmare pentru un proiect inedit. În ceea ce o privește pe Hazal Kaya, aceasta a reușit să atragă atenția în serialul "Midnight in Pera Palas" care a reușit să aibă o trecere interesantă pe platforma de streaming unde a fost difuzată.

Citește și: Alperen Duymaz din Iarna Neagră apare înconjurat de o coroană cu flori. Fotografiile care au ridicat semne de întrebare

De cealaltă parte, Alperen Duymaz a fost lăudat pentru rolul din EGO. De data aceasta revine în atenția publicului cu altă serie importantă. Este vorba despre povestea unui ofițer de poliție și dragostea vieții sale.

Născut pe 3 noiembrie 1992 este căsătorit din 2020. Și-a început cariera ca și model și a jucat în diferite reclame de pe micile ecrane. A avut debutul profesional în serialul Tatli Kucuk Yalancilar. Ulterior a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți actori din țara natală.

Povestea vieții lui Alperen Duymaz este fără doar și poate extrem de interesantă. A ajuns de pe băncile facultății să fie printre faimoșii de pe micile ecrane. A pășit în lumea artelor și divertismentului încă de mic copil. Pe băncile facultății și-a urmat pasiunea și a devenit un actor impresionant de-a lungul timpului.

În articolul

Alperen Duymaz revine pe micile ecrane și își surprinde fanii cu o fotografie emoționantă alături de soție. Actorul este discret în ceea ce privește viața personală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x