Alperen Duymaz din Iarna Neagră apare înconjurat de o coroană cu flori. Fotografiile care au ridicat semne de întrebare

Publicat pe 31.03.2024 la 13:30 Actualizat pe 29.03.2024 la 09:56

Alperen Duymaz și-a surprins comunitatea din mediul online atunci când a ținut să publice o fotografie în care apare înconjurat de o coroană cu flori. Despre ce este vorba.

Alperen Duymaz poartă o geacă neagră

Alperen Duymaz din Iarna Neagră apare înconjurat de o coroană cu flori

Happy Channel

Alperen Duymaz este unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia la momentul actual. Joacă rolul de protagonist în serialul Iarna Neagră și Dacă un bărbat iubește..., ambele seriale fiind difuzate și pe Happy Channel. De-a lungul timpului și-a schimbat complet imaginea, iar cele mai recente fotografii postate în mediul online demonstrează acest lucru.

Alperen Duymaz din Iarna Neagră apare înconjurat de o coroană cu flori

Cel mai recent proiectul profesional al său este EGO, acolo unde joacă alături de Melisa Asli Pamuk. În prezent s-a lăsat fotografiat cu părul prins și barbă, o nouă imagine pe care a publicat-o pe pagina personală de Instagram. Are peste 3 milioane de fani și peste 200 de fotografii și filmulețe. A primit peste 4 mii de comentarii și peste 300 de mii de aprecieri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre actorii turci ce i-au apreciat noul look se numără și Burak Deniz. Printre cele mai curioase fotografii se află una dintre acestea în care Alperen Duymaz este înconjurat de o coroană cu flori.

Citește și: Alperen Duymaz din “Dacă un bărbat iubește…” a revenit în atenția publicului cu o postare în mediul online. Ce imagine a publicat

“Ești minunat, dragul meu”, “Asta este, îmi place mult!”, “Nu am văzut nimic, fratele meu”, “Ce ți s-a întâmplat, cum ai ajuns așa”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. A reușit să atragă prin schimbarea completă a imaginii. Alperen Duymaz joacă rolul Erhan în serialul EGO și recent numele său a apărut din nou în presa din Turcia datorită relației sale personale. S-a căsătorit în secret.

Alături de Melisa Pamuk, colega sa de platou, au existat tensiuni în cadrul filmărilor și problemele celor doi au ajuns rapid în fața presei. În urmă cu trei ani, Alperen Duymaz s-a căsătorit în secret cu partenera sa, de profesie învățătoare. După mica altercație cu Melisa Asli Pamuk, actorul a renunțat la prietenia sa virtuală.

“Sunt confuză din nou de ceea ce se întâmplă. Am fost surprins și ieri. Sper că voi învăța să nu mai fiu surprins. Asta este tot ce am de spus.”, a declarat actorul.

Cum a început altercația dintre Alperen Duymaz și Melisa Asli Pamuk

În timp ce a devenit un subiect curios cum a început tensiunea dintre cei doi actori, Alperen Duymaz a revenit în mediul online pentru a oferi declarații în plus.

Citește și: Alperen Duymaz și Melisa Aslı Pamuk din rolul principal al serialul Ego nu se înțeleg deloc, în realitate. Dezvăluiri din spatele camerelor

“În primul rând, bună tuturor. Scriu despre tensiunea care a continuat și care a început de sâmbăta trecută. În timp ce încercam să înțelegem care a fost motivul pentru care Melisa a întârziat, eu am încercat să aflu despre această problemă, dată fiind intensitatea cu care toți lucrăm. După ce am primit un răspuns frivol, am încercat să păstrez distanța și m-am enervate.”, a declarat Alperen Duymaz, arată milliyet.com.tr.

Într-o altă declarație, Alperen Duymaz a punctat faptul că Melisa Asli Pamuk a fost cea care a părăsit platourile de filmare după ce i-a adresat mai multe injurii.

“Melisa, care a fost rușinată în fața echipei, a venit la mine după 20 de minute fiind foarte nervoasă. Ca un rezultat, ea m-a înjurat și a plecat de pe platourile de filmare. Am încercat și încerc să-mi protejez drepturile.”, a spus acesta.

În articolul

Alperen Duymaz din Iarna Neagră apare înconjurat de o coroană cu flori. Fotografiile care au ridicat semne de întrebare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x