Ana Patricia Rojo a înlocuit-o pe Edith González în telenovela Mujera de madera. Care au fost consecințele situației

Publicat pe 25.10.2023 la 10:00 Actualizat pe 25.10.2023 la 09:49

Ana Patricia Rojo a decis să joace în telenovela celebră fără să știe care vor fi urmările situației. Ce s-a întâmplat de fapt.

Ana Patricia Rojo poartă părul lung, desprins

Ana Patricia Rojo a înlocuit-o pe Edith González în telenovela Mujera de madera

Getty Images

Edith González a jucat în mai mult de 30 de telenovele de-a lungul timpului, însă una dintre cele mai importante roluri ale sale a fost “Marissa Santibáñez Villalpando”, personaj interpretat în Mujer de madera. Cu toate acestea, a fost înlocuită de colega sa, Ana Patricia Rojo. Ce s-a întâmplat.

Ana Patricia Rojo a înlocuit-o pe Edith González în telenovela Mujer de madera

La mai bine de 20 de ani de la premiera telenovelei, Ana Patricia Rojo a vorbit despre motivul pentru care a înlocuit-o pe regretata actriță în celebra producție. Invitată în cadrul unei emisiuni radio prezentată de Tania Rincón, aceasta a făcut dezvăluiri inedite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„A fost o răsturnare de situație. Ea era însărcinată și personajul nu și nu putea să continuie cu telenovela.”, a declarat Ana Patricia, arată tvynovelas.com. Actrița a fost nevoită să treacă un casting pentru a o înlocui pe regretata Edith González, însă în cele din urmă totul s-a dezfășurat în favoarea sa.

Citește și: Edith González a pierdut o sarcină în 2010. Lorenzo Lazo vorbește despre momentul dureros la 4 ani de la moartea faimoasei vedete

“A fost o situație foarte complicată pentru că era clar ceea ce-mi doream în acel moment și mi-au spus că o să fiu protagonistă în telenovela difuzată de la 9 seara.”, în acel moment era ora cea mai urmărită, bineînțeles că m-am entuziasmat.”, își amintește Ana Patricia Rojo. Fiica actorului Gustavo Rojo a subliniat că rolul în telenovelă nu a fost un cadou, “nimeni nu mi l-a dăruit, am fost la audiții, am câștigat castingul, m-au ales după ce au făcut probe cu mai multe actrițe și m-am simțit foarte norocoasă, dar a fost un pas foarte important.”

La acea vreme, fanii actriței Edith González s-au simțit trădați de ideea ca aceasta să fie înlocuită. În cele din urmă, lucrurile s-au aranjat de la sine. Personajul a ajuns să fie prins într-un incendiu și să revină în atenția publicului cu un alt chip, o altă figură.

“Am avut multe lucruri care au făcut din acest eveniment unul complicat și a fost, dar am mers înainte. Telenovela a avut un rating bun, oamenii își aduc aminte de ea cu bune și cu rele.”, a completat actrița.

Cum arată în prezent Ana Patricia Rojo la 49 de ani

Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele, printre rolurile sale în telenovele celebre se numără cele din “María, la del Barrio”, “Mujer de Madera”, “Un camino hacia el destino”, printre altele. În mediul online, această colaborează cu specialiști pentru a le prezenta fanelor metode inedite de îngrijire corporală. Este actriță de teatru, iar printre cele mai recente piese ale sale se află și “Busco al hombre de mi vida, marido ya tuve”.

Citește și: Santiago Creel evită conversațiile despre Constanza, fiica regretatei Edith González. Politicianul își dorește să candideze la președenția Mexicului

Are peste 400 de mii de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. A declarat că în timpul pandemiei a fost nevoită să vândă suplimente alimentare pentru a-și întreține fiicele, spune telediario.mx.

“Am început să lucrez de la cinci ani. Sunt o mamă care se ocupă de fiicele sale 100%. Am mama care are o anumită vârstă și de asemenea depinde de mine.”, a specificat.

În articolul

Ana Patricia Rojo a înlocuit-o pe Edith González în telenovela Mujera de madera. Care au fost consecințele situației

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x