Ana Patricia Rojo este celebră pentru rolurile negative în care a jucat. Cum arată actrița atunci când nu se află în lumina reaflectoarelor

Publicat pe 18.11.2020 la 14:26 Actualizat pe 18.11.2020 la 14:30

Ana Patricia Rojo Stein s-a născut pe data de 13 februarie 1974, în Tabasco, Mexic. Ana este o celebră actriță de origine mexicană, cu o carieră impresionantă în spate.

Profimedia

A intrat în contact cu lumina reflectoarelor la o vârsta fragedă. La doar 5 ani, actrița primea primul ei rol în filmul „Los reyes del palenque”. Atrage atenția publicului ei în anul 1983 prin intermediul telenovelei El maleficio, unde cântă alături de Armando Araiza. În același an câștigă premiul pentru „Cea mai bună actriță pentru copii”, oferit de TvyNovelas.

Cariera actriței crește din ce în ce mai mult, numele de Ana Patricia începe să apară doar în producții celebre, cu public larg. Unele dintre aceste producții sunt: „Sweet Challenge” , „A Face in My Past” , „Al filo de la muerte” și „Los parientes sociales”. De remarcat este faptul că perioada de ascensiune a artistei este și perioada care îi va consacra cariera, interpretând doar roluri negative.

Devine rapid una dintre cele mai bune actrițe în roluri negative ale cinematografiei. Cu toate acestea, Ana își arată calitățile versatile prin rolul dulcei și simpaticii Niurka Linares din serialul „Rebeca”.

Actrița și-a construit o carieră impresionabilă de-a lungul timpului, în prezent joacă în “Triumful de a trăi” și activează și în domeniul filantropic pentru a ajuta copiii afectați de cancer.

În ciuda nenumăratelor personaje negative interpretate , Ana este o femeie veselă, plină de viață, căreia îi place natura, relaxarea și timpul petrecut alături de prietenii ei.

A post shared by Ana Patricia Rojo (@ap_rojo)

Este o susținătoare a fotbalului și un om cu simțul umorului, după cum se poate vedea în selfie-ul pe care artista și l-a făcut alături de un fotbalist în varianta de plastic.

A post shared by Ana Patricia Rojo (@ap_rojo)

Ana are grijă și de aspectul ei fizic, deși aceasta a împlinit 46 de ani anul acesta, are un fizic de invidiat, pe care nu se sfiește să-l afișeze pe rețelele de socializare.

A post shared by Ana Patricia Rojo (@ap_rojo)

Citește și: Angelique Boyer a făcut furori pe rețelele de socializare datorită unei fotografii de la vârsta de 18 ani Frumosul Julián Gil este îndrăgostit până peste cap. Actorul a găsit sprijinul de care avea nevoie în partenera lui

În articolul

Ana Patricia Rojo este celebră pentru rolurile negative în care a jucat. Cum arată actrița atunci când nu se află în lumina reaflectoarelor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 11:20
După ce gurile rele au spus că-și susține financiar iubita, Gabriel Soto rupe tăcerea printr-o declarație
Happy People • ieri la 14:53
Serialul fenomen “Orfanii unei Națiuni” câștigă Premiul Emmy pentru cea mai bună telenovelă
Happy People • ieri la 11:28
Pare o ținută banală, până vezi cu ce este încălțată. Marlene Favela, într-o pereche de cizme pe care orice femeie și le dorește în garderobă
Happy People • ieri la 09:47
Danna Paola a fost copilul-minune al telenovelelor mexicane. Cum arată acum vedeta
Happy People • pe 23.11 la 15:15
Mauricio Herrera este dovada vie că sănătatea are un preț, și unul foarte mare. Actorul a cheltuit 600 de mii de pesos pentru a învinge Covid-19
Happy People • pe 23.11 la 12:32
Jon Ecker îi calcă pe urme celebrului său tată. Cum arată fiul lui lui Guy Ecker și în ce producții de succes a jucat