Anahí dezvăluie motivul pentru care s-a îndepărtat de lumea artistică. S-a speculat că Manuel Velasco ar fi obligat-o să renunțe la propria carieră

Publicat pe 28.07.2023 la 10:43 Actualizat pe 28.07.2023 la 11:42

Anahí și-a spus adevărul într-un interviu recent chiar înainte de începerea turneului RBD. Vedeta a punctat motivul pentru care s-a îndepărtat de scenă.

Anahi poartă o rochie fără mâneci, are părul desprins

Anahí dezvăluie motivul pentru care s-a îndepărtat de lumea artistică

Profimedia Images

Anahí reapare într-un interviu exclusiv pentru una dintre cele mai importante publicații din Mexic. A ținut să-și spună adevărul despre momentul care a făcut-o să se îndepărteze de lumea artistică.

Anahí dezvăluie motivul pentru care s-a îndepărtat de lumea artistică

Totul este pregătit pentru prima concert RBD din turneul pe care l-au anunțat cei cinci membrii cu atâta nerăbdare. Anahí, Maite Perroni, Dulce María, Christopher von Uckermann și Christian Chávez vor concerta pentru prima oară în El Paso, Texas. De la ultimul concert și ultima apariție televizată împreună în Rebelde, fiecare dintre artiști și-a urmat propriul drum, atât pe plan profesional cât și personal. Doar ideea unei reîntâlniri a fost imposibilă pe parcursul a mai mulți ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În mijlocul pregătirilor pentru cel mai așteptat turneu din cariera lor, Anahí a oferit cel mai sincer interviu de până acum. Căsătorită cu Manuel Velasco, și-a găsit echilibrul perfect între familie și carieră. Cu toate că nu întotdeauna a avut această liniște, în cele din urmă a reușit să pășească pe drum cel bun. Cu un timp îndelungat departe de luminile reflectoarelor, vedeta RBD a avut șansa de a-și dedica atât trupul cât și sufletul ideii de mamă și soție, formând astfel o familie frumoasă de care în prezent este mândră.

Citește și: Anahi a împărtășit fanilor o imagine din timpul filmării unui videoclip. Vedeta RBD este sufundată în apă și rochia abia îi acoperă formele

“Decizia de a mă îndepărta de scenă a fost a mea complet. A trebuit să pun o pauză pentru sănătatea mea mentală și fizică. Manuel și eu avem 11 ani împreună. Istoria noastră este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în viață. Suntem mereu unul pentru celălalt.”, a declarat cântăreața într-un interviu exclusiv pentru mx.hola.com.

La o lună de când și-a pierdut auzul, Anahí dezvăluie care este starea sa de sănătate și cum va decurge turneul RBD cu primul concert care va avea loc pe data de 25 august. Cântăreața continuă să aibă o atitudine pozitivă.

Anahí dezvăluie care este starea de sănătate în prezent

De când și-a anunțat fanii că și-a pierdut auzul în cadrul unei dintre repetiții alături de colegii din trupă, Anahí și-a ținut fanii la curent cu fiecare moment pe care l-a petrecut în cabinetul medicului. Timpanul i-a fost perforat în timp ce vedeta făcea probe de sunet cu una dintre căști. Manuel Velasco, soțul său, a dezvăluit că odată cu trecerea timpului auzul se va regla de la sine.

Citește și: Anahí vorbește despre sechelele pe care le are în urma accidentului de la repetiții. “Încă nu aud”

Cu toate acestea, Anahí a ținut să continue atât repetițiile cât și încadrarea perfectă în cadrul turneului RBD care va începe în curând.

“Acum câteva ore îmi făceau mulajul pentru căști și s-a supt materialul și au tras de el până au reușit să-l scoată. Așa cum se vede în poză, așa doare. Cred că niciodată n-am plâns mai mult. Nu aud nimic, așa că am fugit la spital. Doctorul spune că este o mică perforație în timpan. Sunt în șoc. Totul va fi perfect.”, a fost mesajul transmis de vedetă pe pagina personală de Instagram. Are peste 11 milioane de fani pe profilul său, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe.

În articolul

Anahí dezvăluie motivul pentru care s-a îndepărtat de lumea artistică. S-a speculat că Manuel Velasco ar fi obligat-o să renunțe la propria carieră

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x