Anahi a împărtășit fanilor o imagine din timpul filmării unui videoclip. Vedeta RBD este sufundată în apă și rochia abia îi acoperă formele

Publicat pe 12.07.2023 la 14:04 Actualizat pe 12.07.2023 la 08:56

Vedeta RBD, Anahi, a împărtășit fanilor imagini din spatele camerelor de filmat prin intermediul unor poze publicate pe InstaStory. În aceste scene filmate pentru un videoclip, artistă poate fi văzută în timp ce se scufundă în apă.

Anahi

Gettyimages.com

Iconică și îndrăgită la nivel mondial, Anahi a marcat viața multor generații, care au văzut-o de-a lungul timpului ca pe o inspirație atât în pe ecrane, cât și în viața reală.

Anahi surprinde cu o apariție inedită în timp ce filma pentru un videoclip

Imaginile din spatele camerelor de filmat au atras atenția fanilor care sunt interesați să afle mai multe despre viața personală a actriței. Aceștia sunt curioși să descopere latura nevăzută a vieții de artist.

Citește și: Anahí îl sprijină pe Andrés García atât emoțional cât și economic. Ce a declarat soția actorului, Margarita Portillo

Anahí s-a născut în anul 1983 parinții ei fiind Enrique Puente si Marichelo Portilla. La doi ani și-a început cariera în emisiunea Chiquilladas și timp de mai mulți ani a fost imaginea mărcii de răcoritoare Fanta și a jucat în mai multe filme și telenovele.

A interpretat piesa "Te doy un besito" la sfârșitul unei emisiuni TV pentru copii. A ajuns să fie cunoscută în Mexic de la vârsta de 15 ani cu melodii ca „Baby Blue, „Corazon de bombon” și „Superenamorandome”.

Citește și: Anahi și Dulce Maria, reuniune emoționantă alături de copiii lor: “Astăzi suntem una”. Imaginea care a emoționat o lume întreagă. Ce mesaj a transmis Anahi

În articolul

Anahi a împărtășit fanilor o imagine din timpul filmării unui videoclip. Vedeta RBD este sufundată în apă și rochia abia îi acoperă formele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x