Anahi a apelat la o schimbare neașteptată de look chiar înainte de mult așteptatul turneu al trupei RBD

Publicat pe 23.03.2023 la 20:19 Actualizat pe 23.03.2023 la 23:39

Anahi a apelat la o schimbare neașteptată de look. Vedeta din serialul Rebelde și artista din trupei RBD și-a schimbat total înfățișarea după ce a decis să-și facă altă coafură. Fanii spun că le amintește tot mai mult de ea când juca în telenovela de succes.

Anahi

Gettyimages.com

Anahi a apelat la o schimbare drastică de look chiar înainte de turneul RBD și mulți pun alegerea vedetei pe seama similitudinilor pe care vrea să le inducă fanilor cu privire la vremurile de glorie ale trupei RBD.

Vedeta s-a schimabt, însă se aseamănă tot mai mult cu adolescente de altădată care făcea furori în anii 2000 alături de membrii trupei. Anahi, cunoscută drept una dintre cele mai talentate și frumoase artiste din America Latină, a impresionat recent pe toată lumea cu transformarea la care a apelat.

Anahi și-a schimbat look-ul cu puțin timp înainte de turneul trupei RBD în SUA și țările din America Latină

Anahi a decis să apeleze la o schimbare de look înainte de a reveni pe scenă. Grupul RBD va pori într- un turneu în SUA, începând cu El Paso, Texas, pe 25 august, și în orașe precum Miami, Las Vegas, Chicago, Los Angeles și New York City. Artiștii vor concerta o și în America Latină, susținând trei spectacole în Mexic, două în Brazilia și trei în Columbia, potrivit dailymagazine.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Trupa RBD a fost criticată de unii fani pentru că a lăsat deoparte majoritatea țărilor vorbitoare de spaniolă. Celebritatea care a tras un semnal de alarmă

Anahi este fără doar și poate una dintre cele mai cunoscute artiste de la nivel internațional, care a făcut carieră încă din primii ani de creștere profesională. Era la început de drum, însă călăuzită de cei mai buni oameni din industria cinematografiei și ai muzicii, ea a fost îndrumată către un proiect care avea să-i dicteze viitorul.

Anii au trecut, iar Anahi a rămas un icon al feminității și al senzualității, un adevărat model de carieră și o femeie plină de creativitate, care și-a dedicat fiecare secundă a vieții sale lumii artistice. Acest lucru a ajutat-o enorm să crească și să fie văzută la nivel internațional ca una dintre cele mai bune imagini ale micilor și marilor ecrane.

Citește și: Anahí îl sprijină pe Andrés García atât emoțional cât și economic. Ce a declarat soția actorului, Margarita Portillo

În articolul

Anahi a apelat la o schimbare neașteptată de look chiar înainte de mult așteptatul turneu al trupei RBD

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x