Anahí a cântat melodia Salvame pe o stea suspendată în concertul din Las Vegas. A purtat pantaloni roz cu paiete

Publicat pe 15.09.2023 la 12:37 Actualizat pe 15.09.2023 la 14:22

Anahí a strălucit la propriu în Las Vegas și a cântat melodia Salvame pe o stea suspendată. A purtat pantaloni roz cu paiete și a realizat un adevărat spectacol.

Anahí poartă o fustă neagră și un top argintiu și se află pe scenă

Anahí în cadrul unuia dintre concertele RBD, parte din turneul Soy Rebelde. Desert Diamond Arena, Arizona - 12 sept. 2023

Getty Images

Anahí se află în plin turneu Soy Rebelde alături de prietenii săi. În cel mai recent concert susținut în Las Vegas pe data de 14 septembrie, actrița a cântat melodia Salvame într-un mod cu totul inedit. Vezi în articolul de mai jos despre ce este vorba și cum a strălucit încă o dată celebra artistă din Mexic.

Anahí a cântat melodia Salvame pe o stea suspendată în concertul din Las Vegas

Grupul RBD s-a despărțit în decembrie 2008, dar astăzi cinci dintre membrii originali se află în turneu Soy Rebelde. Anahí, Dulce María, Maite, Christian și Christopher au ajuns în primul lor concert pe 25 august în El Paso, Texas. Show-ul a vândut peste 1.5 milioane de bilete în primele 24 de ore de la punerea lor în vânzare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre hiturile pe care artiștii le-au interpretat s-a numărat și Salvame, piesa cu care Anahí a reușit să cucerească inimile milioanelor de fani la nivel mondial. Cel mai recent concert pe care l-au susținut în cadrul turneului a avut loc pe 14 septembrie în Las Vegas, acolo unde artista a performat suspendată pe o stea roz.

Citește și: Alfonso Herrera dezvăluie că ar putea participa într-unul dintre concertele RBD din cadrul turneului Soy Rebelde. Ce a declarat în cel mai recent interviu

Cu toate că are probleme de sănătate din cauza timpanului perforat în cadrul unei dintre repetiții, aceasta a decis ca în cadrul turneului să ofere publicului cele mai bune reprezentații de până acum. Ceea ce s-a și întâmplat, iar de fiecare dată artista a fost aplaudată la scenă deschisă.

“Ce dar pentru inima mea. Fiecare zâmbet, fiecare stea pe care o văd, mă fac să cred că nu am greșit când am decis să mă reîntorc. Astăzi sunt o femeie cu pace în viață ce pot să dăruiesc totul dintr-o inimă sănătoasă. Fără a încerca să conving pe nimeni de nimic, fiecare melodie mă face să tresar, fiecare îmbrățișare, fiecare notă, fiecare dans final, toate sunt speciale. Nimeni nu a spus că va fi ușor, să te reîntorci este să-ți reamintești de sentimente bine păstrate. Trebuie să le înfrunți pe toate, dar astăzi pot să fac asta și mai mult. Mulțumesc, viață!”, a scris artista RBD în cadrul unei dintre postările din mediul online.

Artiștii RBD au oferit un interviu de excepție între concerte

Jurnaliștii de la publicația Billboard au ținut să le adreseze artiștilor RBD câteva întrebări înainte de ultima repetiție a costumelor. Cei cinci au vorbit despre întoarcerea pe scenă, după 15 ani.

Citește și: Un fan a lovit-o pe Anahi în față cu un obiect în timpul concertului RBD | VIDEO. Ce a făcut în acel moment

Anahí și Dulce Maria au ținut ca și copiii lor să participe în cadrul concertelor, așa că micuții vedetelor au fost filmați pe scenă. “Bebelușii R” i-au numit acestea.

“Da, desigur, copiii noștri sunt cei mai importanți pentru toate trei și fără ei nu am fi complete. Imaginează-ți cum ar fi de puternică această dorință, ne-ar fi prea dor de ei.”, a spus Anahí. În ceea ce o privește pe Maite Perroni, aceasta încă se dedică timpului ca proaspătă mămică, în ciuda efortului pe care îl depune pe scenă ca și artistă.

“Pace și liniște pentru că știm faptul că ai noștri copii sunt bine, sunt îngrijiți, însoțiți, că sunt aproape. Pentru mine cu Lia, care este un bebeluș atât de mic în acest moment, aș vrea să știe că mama este aici și eu când ies fug spre ea și înainte să ajung nu mă desprins nicio secundă pentru că este cea mai importantă din viața mea.”, a spus și Maite Perroni pentru billboard.com.

În articolul

Anahí a cântat melodia Salvame pe o stea suspendată în concertul din Las Vegas. A purtat pantaloni roz cu paiete

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x