Anahí a început să plângă la filmările noului show. Vedeta a revenit pe platourile de filmare unde și-a început cariera

Publicat pe 06.09.2024 la 13:40 Actualizat pe 06.09.2024 la 14:23

Artista a revenit pe platourile de filmare unde și-a început cariera la vârsta de doi ani. Anahí este jurat într-o emisiune TV.

actriță zâmbește

Anahí a început să plângă la filmările noului show

Getty Images

După 12 ani de absență, vedeta revine pe platourile de filmare unde și-a început cariera la vârsta de 3 ani. Copilăria sa a fost formată din Chiquilladas, ulterior a urmat Rebelde și telenovela Dos hogares care a marcat sfârșitul carierei sale în acest sens.

Anahí a început să plângă la filmările noului show

În ultimul interviu pe care l-a oferit, vedeta RBD a punctat faptul că cu ajutorul copiilor săi a reușit să se gândească la posibilitatea de a reveni pe platourile de filmare, Potrivit spuselor sale, cei doi băieți au fost încântați de ideea ca mama lor să se afle în juriu la ‘¿Quién es la máscara?’.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Totul a început atunci când artista a primit invitația de a se alătura formatului și micuții au rămas impresionați de idee. Anahí s-a arătat emoționată de faptul că revine în locul care i-a oferit sprijin atunci când era mică, la începutul carierei. Nu a durat multă vreme și a început să plângă, iar filmulețul publicat în mediul online a devenit viral.

Citește și: Anahí vorbește în cel mai recent interviu despre problemele din cadrul RBD și întoarcerea în televiziune

Este foarte activă în mediul online, cu toate că relația cu artiștii RBD nu mai este la fel de bună ca înainte. Are peste 12 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe.

“Astăzi este o zi foarte specială”, a scris vedeta în dreptul filmulețului publicat. La scurtă vreme, mii de comentarii au apărut din partea fanilor.

“Mulțumim că ne-ai oferit acest dar”, “Toate astea sunt parte din tine”, “Am fost alături de tine în toate etapele vieții, mă bucur unde te afli acum”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Actrița a recunoscut faptul că are sentimente foarte puternice pentru că și-a reamintit multe momente din copilărie.

“E ca și cum aceste amintiri mă readuc în copilărie.”, a spus vedeta, arată univision.com.

Prima zi a faimoasei Anahí pe platourile de filmare ale '¿Quién es la máscara?’

Vedeta a făcute publice momentele pe care le-a trăit atunci când a ajuns încă o pe platourile de filmare. A fost primită cordial de colege precum Martha Higareda care i-a oferit flori însoțite de un mesaj special. La final de zi, aceasta a punctat că se simte fericită de faptul că a fost primită în această echipă.

Citește și: Anahí vorbește despre controversele existente în cadrul RBD. Asigură că și ea își dorește ca totul să se rezolve

“Salutări! Pentru o zi de neuitat! O zi atât de specială ca inima mea. Mă întorc acolo unde totul a început. Mă întorc așa de frumos. O energie nouă și multe zâmbete.”, a scris vedeta.

A fost judecată de colegii din RBD și pusă în situația de a explica cum au decurs de fapt lucrurile în cazul spălării de bani din cadrul turneului Soy Rebelde Tour.

“Eu, ca toată lumea, vreau claritate. Vreau ca lucrurile să fie puse în ordine și să se lămurească. Eu nu i-au apărarea nimănui și asta vreau să las clar, dar nici nu acuz pe nimeni. Încă nu avem toate rezultatele în urma auditului.”, a spus în vara anului 2024. Spune că investigațiile continuă și nimic nu va fi lăsat la voia întâmplării.

În articolul

Anahí a început să plângă la filmările noului show. Vedeta a revenit pe platourile de filmare unde și-a început cariera

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2024. Balanțele se simt iubite. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
useit.ro
Fenomenul astronomic care va schimba cerul. Ce se va întâmpla pe 17 septembrie
as.ro
„E complex!” Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
MediCOOL
Nutrienți pentru toamnă. Cum îți pot completa alimentația
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
DeParinti
Epilepsia la copii: cauze, tipuri și tratament
MediCOOL
Cauze ale sensibilității dentare. Ce poate provoca acest disconfort la nivelul dinților
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x