Anahi a transmis un mesaj în direct pentru Maca Carriedo. Prezentatoarea a ținut să-i evidențieze problemele de sănătate în mediul online, pe vremea când vedeta “Rebelde” suferea de anorexie

Publicat pe 15.12.2022 la 14:55 Actualizat pe 15.12.2022 la 15:26

Anahi a transmis un mesaj în direct pentru Maca Carriedo. Prezentatoarea a ținut să-i evidențieze problemele de sănătate în mediul online, pe vremea când vedeta “Rebelde” suferea de anorexie.

Anahi poartă un maiou negru fără mâneci și poartă părul desprins

Anahi a transmis un mesaj în direct pentru Maca Carriedo

Profimedia Images

Anahi este una dintre cele mai iconice vedete din Mexic. Și-a început cariera încă din copilărie și de-a lungul timpului și-a păstrat un drum sigur către celebritate. După ce și-a construit familia dorită, a ținut să stea departe de platourile de filmare pentru o lungă perioadă. Acum a revenit în atenția fanilor cu noi proiecte profesionale.

Anahi a transmis un mesaj în direct pentru Maca Carriedo

Deși acum are o viață de care se poate bucura în tăcere, în trecut Anahi a avut de suferit din cauza bolii de care a suferit o lungă perioadă de vreme. S-a luptat cu anorexia și a fost ținta mai multor atacuri în mediul online. Printre acestea, s-au numărat și cuvintele pe care prezentatoarea Maca Carriedo i le-a adresat în 2010 pe Twitter. Deși a trecut multă vreme de atunci, interpretat “Miei Colucci” din “Rebelde” a ținut să-i răspundă vedetei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost în cadrul emisiunii “La mas draga” atunci când vedeta a rupt tăcerea în cazul atacurilor ce au avut loc asupra sa. Într-un videoclip recent postat pe internet, Anahi își oferă părerea în privința unei concurente. Ulterior, Maca Carriedo a ținut să-i răspundă.

“Maca, îți cam port pică, nu abuza.”, a spus Anahi. În fața vorbelor aruncate de cântăreață, Maca Carriedo a reacționat imediat: „Nu spune asta, nu spune asta. Eu te iubesc mult.”

Citește și: Grettell Valdez și Geraldine Bazán au legat o prietenie frumoasă de-a lungul timpului. Cum s-au lăsat fotografiate vedetele pe plajă

“Asta să fie doar pe Twitter, lasă totul pentru acolo, aici nu.”, a răspuns cântăreața în vârstă de 39 de ani. Din nou, prezentatoarea celebră a simțit nevoia să vină cu o completare: „Nu, niciodată, niciodată, eu te iubesc.”, La scurt timp după ce interpreta piesei “Me hipnotizas” a ținut să-și exprime părerea în cazul participantei la concurs, prezentatoarea show-ului i-a cerut acesteia iertare, deși nu a specificat motivul.

“Anahi, te iubesc, îți cer scuze. Spune-mi că nu-mi porți pică.”, a mărturisit Maca ce la începutul lui 2022 s-a zvonit că ar fi avut implicări sentimentale cu Galitea Montijo.

Anahi a suferit de anorexie timp de cinci ani

Cu toate că a fost întotdeauna o apariție inedită pe micile ecrane, dar și pe marile scene ale lumii, Anahi s-a confruntat timp de cinci ani cu anorexia.

“Ei bine, câteodată mă enervezi, dar nu contează, astăzi sunt liniștită.”, a xprimat vedeta într-un final. La scurt timp după finalizarea acestui episod, cei care o îndrăgesc pe Anahi au început să distribuie în mediul online ceea ce Maca Carriedo a postat pe Twitter pe 14 mai 2010 în legătură cu vedeta din “Rebelde”.

Citește și: Ana Maria Orozco din “Betty cea urâtă” a publicat o imagine rară alături de sora sa. Cum arată cele două

“Astăzi este ziua lui Anahi, ce super! Fecioară Maria, spune-i că este păcat să vomite și că va ajunge în iad iar asta nu e bine.”, “De ce Dumnezeu este așa? De ce a făcut-o anorexică pe Anahi și nu pe sora sa? De acolo ar fi ieșit 20 de Anahi”, a scris aceasta la acea vreme. În luna septembrie a anului 2011, vedeta din “Rebelde” a declarat că i-au trebuit 3 ani pentru a-și depăși problemele alimentare ce au început de la vârsta de 13 ani.

“Am vrut să trăiesc și am luptat cu mine ca să înving, m-am transformat într-o luptătoare.”, a transmis Anahi într-un interviu. Aceasta și-a amintit cuvintele pe care unul dintre producătorii telenovelei “A mil por hora” i le-a transmis în adolescență: “Hei, Anahi, tu vrei să fii protagonistă în telenovela asta, dar protagonista trebuie să fie slăbuță, nu poate să fie grăsuță”. Din cauza anorexiei, Anahi a ajuns să cântărească doar 35 de kilograme.

În articolul

Anahi a transmis un mesaj în direct pentru Maca Carriedo. Prezentatoarea a ținut să-i evidențieze problemele de sănătate în mediul online, pe vremea când vedeta “Rebelde” suferea de anorexie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x