Anahi, celebrul star din RBD, a recunoscut că are operații estetice. Cine este medicul care o face pe vedetă să arate fabulos

Publicat pe 25.10.2022 la 15:00 Actualizat pe 24.10.2022 la 21:22

Anahí a prezentat publicului său cine este chirurgul plastician, care a făcut-o să arate fabulos. Cântăreața și actrița în vârstă de 39 de ani a fost sinceră cu privire la procedurile efectuate de specialist.

Anahi

Getty

La mijlocul anului 2022, intervențiile estetice sunt încă un tabu în rândul multor persoane, mai ales dacă sunt vedete. Să vorbească deschis despre procedurile de chirurgie plastică la care au fost supuse este aproape de neconceput, însă realitatea este că multe dintre cele pe care le vedem zilnic în fața micilor ecrane au avut parte de cel puțin o intervenție de natură estetică.

Anahi și-a operat nasul. Cum arată vedeta după operația de rinoplastie și cine este responsabil de chipul fabulos al vedetei

Frumusețea este dezideratul oricărei femei, iar atunci când ești expusă unei lumi întregi și ai posibilitatea să îmbunătățești ceva la tine, răspunsul este aproape de fiecare dată același: Cu siguranță!

Acesta este și cazul celebrei Anahi, care a făcut furori în întreaga lume cu talentul, dar și cu frumusețea sa care a suferit ajustări. Anahí și-a prezentat public chirurgul plastician pe contul său de Instagram, unde este urmărită de aproape 10 milioane de conturi și a atras puternic atenția. Mulți sunt cei care se gândeau că nu a apelat la ajutorul medicului care face minuni cu bisturiul, însă ea nu s-a temut să recunoască.

Nu ne naștem perfecți, iar dacă avem posibilitatea să obținem rezultatele dorite, de ce nu să nu o facem!? Un pic de curaj și se rezolvă totul!

Citește și: Anahi, moment nostalgic pe rețelele sociale. Videoclipul postat de fosta membră RBD a emoționat fanii

Vedeta a spus că Dr. López Infante a fost cel care s-a ocupat de rinoplastia ei și profiul pe care îl are acum fosta membră RBD. "Acum câteva zile am fost la medicul meu, pe care îl iubesc foarte mult și îi sunt veșnic recunoscătoare. Știu că nu se vorbește despre asta și este întotdeauna un mister când cineva își face ceva, dar în viața asta nu îmi mai este frică de critici. Îmi iubesc nasul!”, a mărturisit soția senatorului Manuel Velasco.

Citește și: Anahí și-a sărbătorit ziua de naștere. Fosta membră RBD a postat un videoclip emoționant în mediul online

Anahí apare zâmbitoare alături de specialistul care a operat-o. În mesajul pe care Anahí l-a scris pe rețelele ei de socializare, a profitat de ocazie pentru a-și arăta recunoștința față de dr. López Infante și, de altfel, să-i facă și un pic de promovare. „Cred profund în puterea energetică de a-i recunoaște și de a le mulțumi celor care fac ceva pentru tine în viață”, a punctat vedeta.

În articolul

Anahi, celebrul star din RBD, a recunoscut că are operații estetice. Cine este medicul care o face pe vedetă să arate fabulos

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x