Anahi, din nou în studio! Vedeta s-a refăcut după ce a avut timpanul spart și a ajuns la spital. Imaginile care confirmă revenirea sa

Publicat pe 08.07.2023 la 17:15 Actualizat pe 08.07.2023 la 17:33

Anahi confirmă fanilor că a revenit în studio! Aceasta a publicat prin intermediul rețelelor de socializare câteva imagini din timpul repetițiilor cu echipa sa.

Anahi

Gettyimages.com

La scurt timp după ce toți membrii trupei a anunțat printr-o fotografie că și Anahi va participa la turneul mondial din luna august, vedeta vine și ea cu anunț pentru fanii săi.

Citește și: Anahí vorbește despre sechelele pe care le are în urma accidentului de la repetiții. “Încă nu aud”

Anahi va participa la turneul mondial al trupei RBD. Ce imagini a publicat vedeta

După cum bine știm, Anahi a suferit o accidentare în timpul repetițiilor pentru turneul mondial al trupei Rebelde. Aceasta a suferit o perforare a timpanului din cauza sunetelor și a fost necesară intervenția medicilor. Vedeta a fost transportată de urgență la spital unde a fost supusă mai multor intervenții și analize până când a reușit să se refacă.

Vedeta, la scurt timp după acest incident, a participat la repetiții, dar doar a asistat în sală la activitatea colegilor săi până la momentul în care medicii i-au dat aprobare să poată relua activitatea. Vedeta a participat pasiv la spectacolul colegiilor.

Recent, vestea că Anahi a avut de suferit o perforare a timpanului și a trebuit să ajungă la spital având nevoie de intervenția medicilor, a dat peste cap comunitățile de fani ,care abia așteaptă turneul, care va începe din a treia lună de vară.

Lucrurile nu au fost simple, însă după ce vedetă a avut parte de ajutor specializat s-a putut întoarce pe platoul unde se făceau repetițiile doar asistând la ceea ce colegii săi făceau. În vreme ce presa internațională a lansat ipoteza că Anahi ar putea să renunțe la turneu din cauza problemelor de ordin medical, trupa a anunțat printr-o fotografie că acest lucru nu se va întâmpla.

În articolul

Anahi, din nou în studio! Vedeta s-a refăcut după ce a avut timpanul spart și a ajuns la spital. Imaginile care confirmă revenirea sa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x