Anahi, gesturi tandre cu soțul în sala de sport. Bărbatul o săruta pasional în timp ce se antrenează

Publicat pe 07.02.2023 la 21:02 Actualizat pe 07.02.2023 la 14:37

Anahi arată senzațional la 39 de ani. Actrița petrece zilnic ore în sala de sport pentru a se antrena. Cine îi ține companie vedetei la antrenamente.

Anahi

Getty

Anahi este una dintre actrițele din filmul Rebelde și fostă membră a trupei RBD. Chiar și la 19 ani după încheierea filmului, vedeta continuă să frângă inimi cu trăsăturile frumoase și corpul bine lucrat. Acum Anahi are o familie fericită, un soț care o iubește și doi băieți de 2 și 5 ani.

Cine îi ține companie lui Anahi la antrenamentele din sala de sport

Anahi este căsătorită cu un politician din Mexic, Manuela Velasco. Acesta este guvernatorul statului mexican Chiapas. Bărbatul nu ratează nici o șansă de a-și arăta dragostea pe care i-o poartă actriței.

Recent, Anahi a postat un clip video pe contul ei de Instagram în care prezintă câteva secvențe din antrenamentul său de la sală. Într-un moment neașteptat, apare și soțul ei care o sărută pasional. Actrița nu pare surprinsă, semn că acesta este un gest obișnuit în relația lor. Cei doi se antrenează împreună și ambii au un corp fizic de invidiat. Chiar și după nașterea a doi copii, Anahi are o siluetă fără cusur.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Versiunea celebrului personaj Mia Colucci din “Rebelde” de-a lungul timpului. Ce actrițe au jucat îndrăgitul rol

Nu este prima dată când vedeta promovează stilul de viață activ, aceasta a împărtășit de-a lungul timpului cu fanii săi de pe Instagram diverse exerciții pe care le realizează.

Actrița nu a mai apărut pe marile ecrane din 2015, însă și-a continuat cariera în muzică. Astfel, vedeta se bucură de aprecierea fanilor, comunitatea ei de pe Instagram numără peste 10 milioane de utilizatori, iar postările adună sute de mii de aprecieri.

Citește și: Anahi, celebrul star din RBD, a recunoscut că are operații estetice. Cine este medicul care o face pe vedetă să arate fabulos

În articolul

Anahi, gesturi tandre cu soțul în sala de sport. Bărbatul o săruta pasional în timp ce se antrenează

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x