Anahí își arată silueta perfectă într-o fustă neagră și un top de aceeași culoare. Stilul Mia Colucci a revenit în atenția fanilor

Publicat pe 04.07.2023 la 12:42 Actualizat pe 04.07.2023 la 14:26

Anahí revine în mediul online ca Mia Colucci, personajul care a consacrat-o în telenovela Rebelde. Cum arată grație stilului pe care îl abordează în prezent.

Anahí poartă părul lung, cu breton, o bluză roșie și un pulover negru

Anahí își arată silueta perfectă într-o fustă neagră și un top de aceeași culoare

Happy Channel

Mia Colucci a fost unul dintre cele mai îndrăgite personaje din telenovela Rebelde. Chiar și astăzi, replicile sale sunt rostite de milioane de fani din întreaga lume. Odată cu anunțul revenirii formației RBD pe scenă, Anahi a decis să readucă la viață stilul care a consacrat-o în producția celebră.

Anahi își arată silueta perfectă într-o fustă neagră și un top de aceeași culoare

Chiar dacă în perioada Rebelde și RBD a suferit din pricina problemelor de sănătate, astăzi Anahi reușește să fie o mamă, soție și artistă devotată, fiecărui plan pe care îl are. Și-a depășit condiția și arată mai bine ca niciodată, atât psihic cât și fizic. Cu toate că nu este ușor, artista rămâne în continuare una dintre cele mai îndrăgite vedete din lume.

Ca urmare a faptului că va concerta pentru ultima oară alături de colegii din RBD, Anahi a decis să le ofere fanilor o surpriză de proporții. Aceasta a revenit la stilul Mia Colucci, personaj ce a făcut-o celebră pretutindeni. Are din nou breton și pare că timpul nu a trecut deloc peste chipul său. În cea mai recentă postare pe internet a apărut îmbrăcată într-o fustă neagră, top de aceeași culoare și o siluetă de invidiat.

Citește și: Trupa RBD a confirmat dacă Anahi va participa sau nu la turneu după ce a avut timpanul perforat

Cu peste 11 milioane de prieteni virtuali, a publicat până în prezent 100 de fotografii și filmulețe. Recent, s-a zvonit că reuniunea RBD ar putea fi pusă în pericol din cauza stării de sănătate precare a vedetei. Aceasta a avut timpanul perforat în cadrul repetițiilor, iar acest lucru i-a îngrijorat instant pe fani. În cele din urmă, grație îngrijirilor medicale de care a avut parte, Anahi s-a întors alături de colegii și prietenii săi pentru a performa. Cei care o îndrăgesc i-au trimis mesaje de susținere, fiind un impact major asupra stării sale generale.

RBD se întoarce pe scenă cu turneul Soy Rebelde

Formația RBD s-a destrămat în 2009. De atunci, fanii din lumea întreagă și-au dorit o reuniune. Dacă a exista un concert online în 2020, acesta doar a sporit dorința tuturor de a-și vedea idolii încă o dată. Dorința le-a fost îndeplinită la scurtă vreme după ce a avut loc nunta faimoasei Maite Perroni.

Citește și: Anahí a suferit un accident și a ajuns pe patul de spital. Vedeta RBD a oferit toate detaliile pe contul de socializare

“Acum, timpul pentru reuniune este perfect pentru că suntem mult mai conștienți, mai maturi. O să ne bucurăm de turneu dintr-un punct de vedere diferit, ca adulții.”, a declarat Maite Perroni, arată eu.usatoday.com.

Rebelde a fost telenovela unei generații întregi. A spus povestea unor tineri dintr-o prestigioasă școală fictivă din Mexic. Producția a avut loc între 2004 și 2006, iar în 2022 Netflix a lansat un remake al acesteia cu o nouă generație. Cu toate acestea, nu a reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor fanilor. Christopher Uckermann a mărturisit că nu s-a gândit niciodată la posiblitatea de a reveni în RBD, însă impactul pe care formația îl are acum este mult diferit.

“Vrem să facem asta, să încheiem un ciclu și să le mulțumim fanilor noștri care după ani continuă să ne asculte muzica. Vrem să permitem și altor generații, care niciodată nu ne-au văzut pe scenă, să aibă această șansă.”, a spus artistul.

În articolul

Anahí își arată silueta perfectă într-o fustă neagră și un top de aceeași culoare. Stilul Mia Colucci a revenit în atenția fanilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x