Anahí își confirmă retragerea. Va spune ADIO după turneul RBD: “Este ultimul dans”

Publicat pe 24.10.2023 la 09:58 Actualizat pe 24.10.2023 la 10:22

Finalul turneului RBD va fi de asemenea retragerea definitivă din activitate a faimoasei dive din Mexic. Aceasta și-a început cariera pe vremea când avea doar doi ani în cadrul Chiquilladas.

Anahí poartă o rochie albastră, lungă

Anahí își confirmă retragerea

Profimedia Images

După ce a avut o pauză în carieră pentru a se dedica familiei și a-și crește cei doi copii, Anahí s-a întors oficial pe scenă în data de 25 august 2023 în cadrul turneului Soy Rebelde alături de Maite Perroni, Dulce María, Christopher Uckermann și Christian Chávez. Este mămica a doi băieți: Manuel și Emiliano.

Anahí își confirmă retragerea

De atunci, dacă cineva s-a bucurat de scenă și fani a fost chiar soția politicianului Manuel Velasco. Recent, diva din Mexic a confirmat că se retrage din activitate după finalizarea turneului. După 38 de ani de muncă, va avea pauza îndelungată pe care o merită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Fără îndoială, acest turneu este ultimul dans. Este cel mai frumos mod de a-mi lua la revedere și voi duce cu mine acest lucru pentru totdeauna în inima mea. Pentru mine, este cel mai frumos cadou să realizez cel mai important turneu în America Latină din ultimii ani alături de cea mai incredibilă formație care există, RBD. Eu sunt fanul numărul 1.”, a spus vedeta. Interpreta Miei Colucci din Rebelde a subliniat că o altă experiență pe care este încântată să o trăiască este această perioadă alături de familie, mai ales alături de copii pe care îi aduce constant pe scenele unde concertează.

Citește și: Turneul RBD ajunge din 23 octombrie în Medellín, Columbia. Artiștii și-au încheiat toate concertele în America de Nord

“Pot să-mi iau la revedere în modul ăsta minunat și să le arăt copiilor și poate într-o bună zi nepoților ce am lăsat în inimile oamenilor. Ce e mai important pentru mine este iubirea asta care va rămâne pentru totdeauna. Nu contează dacă suntem aproape sau departe, o să luăm cu noi lucrurile de care ne bucurăm cu adevărat.”, a ținut să puncteze. Nu în ultimul rând, Anahí i-a asigurat pe toți că la 40 de ani nu doar că se simte o femeie realizată, ci și o persoană care îndeplinește vise, acesta fiind ultimul dintre ele, să fie pe scenă pentru ultima oară.

“Există o nostalgie să te întâlnești cu persoana care ai fost, să îmbrățișezi ce ești astăzi și să-ți aduci aminte de toate aceste vise. Poate că unii nu și-au îndeplinit visele, dar nu e nimic, pot să-și creeze altele. Astăzi sunt o femeie de 40 de ani cu doi ocpii și îmi îndeplinesc un vis care nu credeam că este posibil: să fiu din nou pe o scenă. Pentru mine este ceva frumos. Chiar dacă am luat decizia de a mă îndepărta la un moment dat pentru cauze foarte personale și valide, bineînțeles că inima mea era dornică de această conexiune”, a mai spus.

Anahí și-a făcut debutul la vârsta de 2 ani

Vedeta și-a făcut debutul în 1985 în cadrul programului Chiquilladas. Carisma și talentul său au reușit să o aducă în continuare pe micile ecrane în producții precum ‘Dr. Cándido Pérez’, ‘La hora marcada’, ’Papá Soltero’, printre altele. În cadrul traiectoriei sale de 38 de ani, se înregistrează șase albume, filme și câteva telenovele.

Citește și: Zoraida Gómez aduce în atenția fanilor momentul în care Anahí i-a salvat cariera la vârsta de 9 ani. Ce s-a întâmplat atunci

Printre acestea se numără ‘La pícara soñadora’, ‘Alondra’, ‘Mi pequeña traviesa’, ‘El diario de Daniela’, ‘Mujeres engañadas’, ‘Clase 406’, ‘Rebelde’ și ‘Dos Hogares. Potrivit declarațiilor faimoasei RBD, ultimul concert din cariera sa va avea loc pe data de 21 decembrie, alături de grupul RBD.

În articolul

Anahí își confirmă retragerea. Va spune ADIO după turneul RBD: “Este ultimul dans”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Unde se află românul care a dat 500.000 de euro pe o maşină. Bolidul său nu este însă şi cel mai puternic
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x