Turneul RBD ajunge din 23 octombrie în Medellín, Columbia. Artiștii și-au încheiat toate concertele în America de Nord

Publicat pe 23.10.2023 la 11:46 Actualizat pe 23.10.2023 la 12:24

Au trecut două luni de la primul concert din turneul Soy Rebelde și artiștii au ajuns deja la reprezentațiile din America de Sud. Ce mesaj a transmis Dulce María în mediul online.

Anahi, Christopher Uckermann, Maite Perroni și Christian Chavez pe scenă, dansează

Turneul RBD ajunge din 23 octombrie în Mexic

Profimedia Images

De la o simplă telenovelă la o senzație globală, așa poate fi descris fenomenul RBD. Totul a început cu telenovela Rebelde acum mai bine de un deceniu și de atunci fanii s-au arătat de-a dreptul încântați să-i susțină pe artiștii lor preferați.

Turneul RBD ajunge din 23 octombrie în Columbia

Fani cu sacouri roșii, cravate și fuste scurte, toate ținutele care au aparținut cândva elevilor de la Elite Way School din telenovela Rebelde. Formația RBD și-a încheiat seria de concerte în America de Nord cu spectacole în Los Angeles. Toate au fost sold-out, potrivit presei locale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ne-a luat aproximativ 8 ani de zile pentru a face acest lucru să se întâmple.”, a declarat Christopher Uckermann, unul dintre membrii trupei. Acesta a jucat rolul lui Diego Bustamante în telenovela Rebelde, partenerul “Robertei” ( Dulce María ). Producția a avut premiera în 2005 și a devenit un adevărat fenomen. A fost un remake al idei venite din Argentina în 2002.

“Au fost 4 membrii ai trupei în Argentina și au avut concerte pe diferite piețe ca Israel și Egipt. Au avut fani în diferite părți ale lumii, dar cred că mexicanii dețin magia.”, a completat Von Uckermann. Dulce María a fost cea care a publicat un mesaj emoționant pe pagina personală de Instagram, acolo unde și-a anunțat fanii că ultimul concert din America de Nord a încheiat periplul lor în această parte a lumii.

Citește și: Zoraida Gómez aduce în atenția fanilor momentul în care Anahí i-a salvat cariera la vârsta de 9 ani. Ce s-a întâmplat atunci

“Los Angeles! Ne vedem astăzi în închiderea turneului prin America de Nord. Astăzi este cel de-al 30-lea show! Vă vine să credeți? Ne-ați dăruit atâtea emoții, atâtea nopți de neuitt! Vă mulțumesc pentru atâta iubire!”, a scris vedeta RBD. Se pare că în ciuda încercărilor de a crea o nouă identitate a fenomenului Rebelde și în alte țări, în cele din urmă cel din Mexic a reușit să le depășească pe toate. Inițial formată din Von Uckermann, Anahí, Maite Perroni, Dulce María, Christian Chávez și Alfonso Herrera, grupul a rămas îndrăgit de-a lungul timpului și a înregistrat piese în spaniolă, engleză și portugheză. În cei 5 ani petrecuți împreună au lansat pe piață 9 albume, unele dintre ele primind premii de diamant, aur și platină pentru vânzări.

Cum a evoluat fenomenul Rebelde de-a lungul timpului

În timp ce membrii formației au plecat într-o călătorie personală și profesională de-a lungul timpului, fanii nu i-au uitat niciodată.

“Cred că a fost destinul, sincer. Toată acea energie masivă primită din partea fanilor, a ținut ca noi să cântăm încă o dată live. Rebelde este un fenomen.”, a transmis Christopher Uckermann. Energia pe care fanii au simțit-o legată de revenirea grupului pe marile scene s-a datorat vizibilității pe care a primit-o fiecare album RBD pe toate platformele de streaming.

Citește și: Maite Perroni, Anahí și Dulce María au demonstrat în plin concert RBD că sunt îndrăgostite. Gestul pe care l-a făcut fiecare pentru partener

Pe 3 septembrie 2020, Spotify și-a anunțat urmăritorii că muzica celor de la RBD va fi disponibilă după mai multe probleme ce au apărut legate de licență, dar care au fost rezolvate de managerul grupului, Guillermo Rosas. Într-un interviu pentru publicația Billboard, artiștii au adus la iveală faptul că o discuție pe care au avut-o legată de revenirea în concerte i-a făcut să ia în serios această posibilitate. Christopher Uckermann a punctat că ideea a venit chiar din 2015.

“Am avut cam 8 discuții telefonice și vorbeam mereu pentru că era dificil să ne vedem în persoană. Fiecare avea ceva de filmat sau lucra la albumele lor.”, a spus Von Uckermann.

În articolul

Turneul RBD ajunge din 23 octombrie în Medellín, Columbia. Artiștii și-au încheiat toate concertele în America de Nord

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x