Anahi nu va mai fi în turneul RBD după ce a suferit o perforare de timpan? Christian Chávez vorbește despre starea de sănătate a pritenei sale

Publicat pe 25.06.2023 la 12:16 Actualizat pe 25.06.2023 la 12:31

Christian Chávez vorbește despre starea actuală de sănătate a prietenei sale Anahí. Christian Chavez clarifică dacă participarea aristei la turneul de reunire a RBD este în pericol.

O situație cu totuld erutantă s-a produs în urma repetițiilor pentru turneul RBD. Anahi și-a pierdut auzul în urma unei perforări a timpanului și a fost nevoie de intervenția medicilor. Transportată la spital, unde i s-au făcut investigații, Anahi a transmis imagini de la fața locului.

Ce se întâmplă cu Anahi după ce și-a pierdut auzul în urma perforării timpanului la repetițiile RBD

Pentru că s-au creat îngrijorări la nivel general, prietenul și amicul de trupă al lui Anahi, Christian Chávez, a vorbit despre viitorul participării artistei la turneul din luna august 2023.

Anahi a provocat mare îngrijorare în rândul urmăritorilor și fanilor RBD atunci când a anunțat că a trebuit să fie spitalizată de urgență pentru că i s-a perforat timpanul și și-a pierdut auzul în timpul repetițiilor pentru turneul de reunire RBD.

Prietenul și colegul ei de trupă, Christian Chávez, a fost cel care a vorbit în fața camerelor de luat vederi despre faptul că prezența Anei la mult-așteptatul turneu al RBD este în pericol.

"Este unul dintre acele lucruri care, din păcate, se întâmplă... Acele accidente care se întâmplă... Ea este bine, în ceea ce o privește, este bine. Nu știu exact de ce, pentru că nu sunt otorinolaringolog, dar din câte știu a avut o mică perforație, să sperăm că nu va fi prea grav".

Actorul a adăugat că are speranțîcă recuperarea nu va dura mult pentru a se putea întoarce la repetițiile pentru turneu.

"Este ceva de care trebuie să aibă grijă. Îmi imaginez că va lua antibiotice pentru a nu se infecta, dar de acolo este vorba doar de multă grijă. Se va odihni câteva zile, dar sunt doar câteva zile, și va fi prezentă, este foarte profesionistă, adică, ca mamă, ca prietenă, și este foarte dedicată acestui lucru, imaginați-vă, astăzi, chiar dacă trebuia să se odihnească, a participat, a stat jos, dar a fost acolo, deci asta vorbește despre profesionalismul ei".

"Melodii noi, un album nou, am terminat de înregistrat, suntem foarte fericiți, cu repetițiile pline, cu noul spectacol, cu noile coregrafii, adevărul este că fetele, adică Maite este o războinică pentru că tocmai a devenit mamă și este și ea la repetiții, cu coregrafiile, deci wow, adevărul este că o admir total", a încheiat ea.

În articolul

Anahi nu va mai fi în turneul RBD după ce a suferit o perforare de timpan? Christian Chávez vorbește despre starea de sănătate a pritenei sale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x