Anahí și Manuel Velasco sărbătoresc 10 ani de relație. Ce imagini a postat fosta membră RBD în mediul online

Publicat pe 27.04.2022 la 14:52 Actualizat pe 27.04.2022 la 15:26

Anahí și Manuel Velasco sărbătoresc 10 ani de relație și 7 ani de căsnicie. Ce imagini emoționante a postat fosta membră RBD în mediul online.

Anahí și Manuel Velasco stau unul aproape de celălalt și zâmbesc

Anahí și Manuel Velasco. 27 august 2014

Profimedia Images

Anahí și Manuel Velasco formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. De-a lungul a celor 10 ani de când au decis să își oficializeze relația au întâmpinat multe momente dificile. Cu toate acestea, cei doi îndrăgostiți își continuă și astăzi drumul împreună, iar cei doi copii pe care îi au împreună confirmă faptul că adevărul iese întotdeauna la iveală atunci când nu este nimic de ascuns.

De șapte ani, Anahí și Manuel Velasco sunt soț și soție, iar mândria cu care vorbesc despre asta se poate observa cu ochiul liber în fiecare interviu pe care îl oferă.

Anahí și Manuel Velasco sărbătoresc 10 ani de relație

După finalizarea momentelor artistice alături de formația RBD, faimoasa Anahí a decis să ia o pauză de la lumea celebrității și să se dedice exclusiv vieții de familie. Alături de Manuel Velasco formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, asta pentru că la momentul actual sărbătoresc 10 ani de relație și 7 ani de căsnicie.

Alături de Manuel Velasco și-a continuat relația de iubire și fructul pasiunii lor a venit la scurt timp odată cu nașterea celor doi copii, Manuel și Emiliano. Deși de cele mai multe ori păstrează discreția în ceea ce privește relația lor, atunci când vine vorba despre evenimente speciale, cei doi știu să-și strige sentimentele către toate colțurile lumii. Pe 25 aprilie 2002, fostul om politic și celebra artistă și-au început relația amoroasă. Au pornit spre altar în Catedral de San Cristóbal de las Casas, Mexic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cum și-au petrecut sărbătorile Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Primul Paște împreună nu a putut fi trecut cu vederea de fani

De-a lungul timpului, Anahí și Manuel Velasco au împărtășit momente emoționante împreună, iar cele mai multe pot fi urmărite chiar pe contul personal de socializare al vedetei. Actrița a celebrat 10 ani de căsnicie cu mai multe fotografii postate în mediul online. Din cele mai frumoase clipe nu puteau lipsi cei doi copii îndrăgiți de fani.

Istoria relației de iubire dintre Anahí și Manuel Velasco

Anahí a postat pe contul personal de Instagram un videoclip care adună mai multe fotografii realizate în cuplu, alături de Manuel Velasco. Cei doi au sărbătorit 10 ani de relație, iar fosta membră a trupei RBD nu a putut trece peste acest eveniment fără a scoate în evidență fericirea pe care o simte în prezent alături de tatăl copiilor săi.

Peste o mie de comentarii și 100 de mii de aprecieri au lăsat internauții pe celebra rețea socială, iar vedeta i-a urat soțului ei “Aniversare fericită”. Și Manuel Velasco a împărtășit câteva imagini alături de celebra sa soție și a mulțumit divinității pentru viața frumoasă pe care au construit-o împreună.

Cât despre cei doi copii, atât Anahí cât și Manuel Velasco se laudă cu băieții care au rezultat ca dovadă a iubirii ce și-o poartă. Într-o postare anterioară, fosta membră a trupei RBD le-a arătat tuturor cum micuțul Emiliano practică echitația la doar doi anișori.

Citește și: Cum arăta Thalia în tinerețe, când făcea primii pași în carieră. "La reina de nouvelle", între două "tinereți" spumoase

Manuel Velasco este alături de Manu și Emiliano, cei doi băieți care seamănă ca două picături de apă cu părinții lor celebri. Imaginile nu au dus lipsă de răspunsuri, așa că cei doi îndrăgostiți se bucură mai mult ca oricând de susținerea publicului.

În articolul

Anahí și Manuel Velasco sărbătoresc 10 ani de relație. Ce imagini a postat fosta membră RBD în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x