Cum și-au petrecut sărbătorile Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Primul Paște împreună nu a putut fi trecut cu vederea de fani

Publicat pe 25.04.2022 la 17:42 Actualizat pe 25.04.2022 la 17:49

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au petrecut împreună primul Paște. Actorii din Adela au publicat pe rețelele de socializare o imagine care a înduioșat inimile fanilor. Alături de cine a fost surprins cuplul.

Oana Mosneagu și Vlad Gherman

Instagram

Actorii din Adela s-au bucurat de sfânta sărbătoare, în familie. Aceștia și-au încântat fanii cu ipostază în care au fost surprinși și au transmis întregii lor comunități toate urările de bine.

Cei doi petrec împreună primul Paște de vis și se distrează alături de nepoți.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu se bucură de primul Paște împreună, în calitate de cuplu. Cum au petrecut cei doi

Vlad Gherman a făcut publică o imagine înduioșătoare în prima zi de Paște, alături de partenera sa Oana Moșneagu și alături de o fetiță cu un zâmbet gingaș și chip angelic. “Hristos a Înviat!

Sărbători fericite alături de cei dragi”, a scris actorul în descrierea fotografiei, iar fanii săi au ținut la rândul lor, să le transmită toate gândurile lor bune în aceste zile cu o însemnătate atât de mare pentru românii de pretutindeni.

Cei doi actori au fani peste tot, care nu ratează niciun eveniment important din viața celor doi.

Comunitatea lor este mare și extrem de activă, lucru care îi bucură enorm pe cei doi actori mereu atenți cu oamenii care i-au apreciat de-a lungul timpului și le-au fost alături din prima clipă în care au avut apariții pe micile ecrane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Datorită felului lor de a fi, ei au ajuns la inima multor oameni atât din România, cât și din străinătate, care le apreciază munca și se regăsesc în activitățile lor.

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman au realizat împreună o ședință foto de vis. Cum au fost surprinși cei doi. Imagini de neratat pentru fanii înfocați

În trecut, Oana Moșneagu a vorbit la CulTour despre ce reprezintă pentru ea acestă sărbătoare. Oana Moșneagu vede Paștele ca pe momentul special în care se reunește cu familia: "Paștele înseamnă o ocazie în plus să mă adun cu ai mei, să mă vad cu păinții, cu fratele meu, cu soția lui, cu bunica, cu verișorii, tot neamul. (...) Este un moment de pauză în care ne adunăm. Pentru mine, sărbătorile mai sunt niște momente în care stau să mă gândesc puțin, să conștientizez niște lucruri și parcă îmi aduc mainte că cineva este Sus și este superior, Divinitate".

Cei doi actori sunt foarte deschiși și împărtășesc cu fanii cele mai importante momente din intimitatea relației lor, dar și din viața personală, dincolo de ceea ce se vede pe micile ecrane.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt doi actori extrem de îndrăgiți, care pot fi văzuți în fiecare joi, în serialul Adela, difuzat la Antena 1 de la 20:30.

Acolo ei au roluri complexe, iar povestea filmului este excepțională, scoțând în evidență caracterele umane și evoluția personajelor supuse unor presiuni uriașe, într-un șir care se întinde între viață și moarte.

Citește și: Imagini cu Oana Moșneagu din perioada în care a fost model. Cum arăta la 17 ani și ce pictoriale făcea

În articolul

Cum și-au petrecut sărbătorile Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Primul Paște împreună nu a putut fi trecut cu vederea de fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Pariul incredibil pus de milionarul român care construieşte un castel în România! „Stăteau ţăranii şi se închinau”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x