Anahí și Manuel Velasco sărbătoresc 12 ani de relație. Ce doi s-au căsătorit în urmă cu 9 ani

Publicat pe 26.04.2024 la 15:01 Actualizat pe 26.04.2024 la 16:07

Anahí și Manuel Velasco formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Mexic. Cei doi sărbătoresc 12 ani de relație și 9 ani de când și-au unit destinele. Artista a publicat un mesaj emoționant.

îndrăgostiți stau îmbrățișați

Anahí și Manuel Velasco sărbătoresc 12 ani de relație

Instagram

Îndrăgostiții s-au căsătorit pe data de 25 aprilie 2015 în Chiapas. Astăzi sărbătoresc relația pe care și-au clădit-o de-a lungul timpului și faptul că au împreună doi băieți. Cu toate că timpul a trecut, sunt la fel de apropiați unul de celălalt.

Anahí și Manuel Velasco sărbătoresc 12 ani de relație

De mai bine de 10 ani, data de 10 aprilie are o însemnătate deosebită pentru Anahí și Manuel Velasco. Cei doi s-au căsătorit și au jurat în fața tuturor că se vor iubi până la final. În prezent, cei doi au împlinit 12 ani de relație, dar și 9 ani de când au devenit soț și soție. În 2012, cei doi au inițiat un drum frumos împreună care nu putea fi anticipat în acest fel. Printre alte pronosticuri, s-a numărat și cel care îi privește. Au împreună doi băieți, pe Manuel și Emiliano și au ținut să rămână la fel de discreți în fața fanilor ca și până acum.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Aniversare fericită! 12 ani de când suntem împreună și 9 ani de când suntem căsătoriți. Nu e nimic care să mă facă mai fericită decât să te am aproape, pe tine și pe bebelușii noștri. Îți mulțumesc că-mi umpli inima de iubire în fiecare zi. Te iubesc!”, a scris vedeta RBD pe propria pagină de socializare. Are peste 13 milioane de prieteni virtuali și a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe în prezent. Cele mai recente dintre acestea sunt din cadrul turneului RBD care s-a finalizat în decembrie 2023.

Citește și: Anahí dezvăluie motivul pentru care s-a îndepărtat de lumea artistică. S-a speculat că Manuel Velasco ar fi obligat-o să renunțe la propria carieră

De atunci, artista a decis să ducă o viață departe de luminile reflectoarelor și să se bucure de planurile personale alături de familie. În mediul online a făcut publice mai multe ipostaze alături de soțul său, Manuel Velasco. În schimb, politicianul a publicat o fotografie de cuplu în cadrul căreia a lăsat un mesaj de “Aniversare fericită”, dar și una în care apar împreună cu copiii. Postarea a fost însoțită de piesa You are still the one.

Mesajul pe care Manuel Velasco l-a transmis pentru Anahí cu ocazia aniversării

Ca răspuns la tot ce a trăit alături de soția sa faimoasă, Manuel Velasco a publicat de asemenea un mesaj la fel de emoționant.

“12 ani împreună, iubirea vieții mele. Împărțim împreună fiecare moment, imensa fericire și mereu ne ținem de mână. 12 ani de când sunt cel mai noroc bărbat fiindcă am alături o femeie curajoasă, iubitoare, steaua mea pe care o iubesc și o admir.”, a scris acesta. De-a lungul relației lor, Anahí și-a susținut întotdeauna partenerul în cariera politică, însă de la începuturi. De asemenea, Manuel Velasco a însoțit-o pe vedeta RBD în timpul turneului Soy Rebelde Tour, alături de cei doi copii pe care îi au împreună. În prezent, cei doi se bucură de tot ce-au construit împreună de-a lungul anilor, fără niciun fel de piedică în calea lor.

“Nu e nimic care să mă facă mai fericită în viața asta decât să te am pe tine și pe bebelușii noștri. Îți mulțumesc că-mi umpli inima în fiecare zi. Te iubesc!”, a scris vedeta.

În articolul

Anahí și Manuel Velasco sărbătoresc 12 ani de relație. Ce doi s-au căsătorit în urmă cu 9 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x