Anahí și-a sărbătorit fiul. Manu a împlinit 7 ani și a fost surprins de mama sa celebră cu un tort aniversar

Publicat pe 18.01.2024 la 14:15 Actualizat pe 18.01.2024 la 14:45

Anahí și-a sărbătorit fiul cel mare și a publicat în mediul online mai multe imagini emoționante. Manu a împlinit 7 ani și a ajuns pe cele mai mari scene ale lumii alături de formația RBD.

actrița poartă un top scurt și o fustă neagră

Anahí și-a sărbătorit fiul cel mare cu un tort aniversar surpriză și o zi petrecută alături de familie

Getty Images

Cântăreața a împărtășit mai multe ipostaze din cadrul petrecerii pe care i-a pregătit-o fiului cel mare. Manuel a împlinit 7 ani și este fructul iubirii cântăreței cu politicianul Manuel Velasco.

Anahí și-a sărbătorit fiul cel mare

Artista RBD a profitat de rețelele sociale pentru a le arăta fanilor săi ce tort aniversar inedit i-a pregătit fiului său Manuel. Micuțul a împlinit 7 ani pe 17 ianuarie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“La mulți ani, Manu”, a scris vedeta și a publicat melodia Latidos, cea pe care a compus-o special pentru fiii săi. Anahí a devenit mămică pentru prima oară pe 17 ianuarie 2017, atunci când a venit pe lume Manuel. Manuel Velasco s-a alăturat soției sale și a ținut să-și exprime dragostea față de fiul său în mediul online.

Citește și: Ce melodie de la RBD ți se potrivește, în funcție de zodie. S-a anunțat întoarcerea formației pe marile scene

“Fiul mult iubit, la mulți ani! Astăzi vreau să-ți mulțumesc pentru cei 7 ani pentru că eu și mama ta am primit cea mai mare binecuvântare pe care viața ne-ar fi putut-o da, să fim părinții tăi. Ești sufletul și inima familiei noastre. Ești eroul fratelui tău Emiliano și ești lumina în viețile noastre. Te iubim cu toată ființa noastră, mama ta, tatăl tău și fratele tău. Îți dorim să fii fericit mereu cu această inimă mare pe care o ai. Te îmbrățișez cu toată dragostea! Te iubesc!”, a scris politicianul în dreptul mai multor fotografii publicate în care apare fiul său, dar și restul familiei.

Chiar înainte de a împlini 7 ani, Anahí a ținut să publice câteva cuvinte pe care Manu i le-a adresat. Internauții au rămas cu adevărat surprinși și i-au lăsat astfel nenumărate comentarii și aprecieri în mediul online.

“Mama, este ultima noastră în care o să am 6 ani și o să-mi fie dor pentru că au fost cei mai frumoși ani pe care i-am avut în viața mea.”, a precizat artista.

Ei sunt fiii faimoasei Anahi, vedeta RBD

Se află în lumea artistică încă de când era un copil, însă de când a devenit soția lui Manuel Velasco a decis să-și orienteze viața către planurile personale. Astfel a devenit mămica a doi copii și s-a dedicat exclusiv creșterii acestora. În fotografiile publicate se poate observa dragostea pe care le-oferă micuților Manuel și Emiliano. Cel de-al doilea băiețel s-a născut în februarie 2020.

Citește și: Anahí surprinde cu o fotografie alături de familia extinsă. Cum arată sora sa vitregă și cât de multă seamănă

“Vrem să fie persoane bune, oneste. Vreau să le insuflu valori de luptă. Eu sunt o femeie care după cum știți am muncit de mică și mereu am știut cât valorează lucrurile în viață. Mie nimeni nu mi-a dăruit nimic și vreau să fie mândri că pot vedea asta. Știu că și tatăl lor a muncit de mic pentru a-și îndeplini visele și că și-a dăruit viața muncii sale.”, a spus vedeta.

Anahi are peste 13 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt din cadrul turneului RBD, dar și cele alături de familie și oameni dragi. Cu toate că a trecut printr-o perioadă dificilă în copilărie, acum vedeta se află într-un punct perfect al vieții sale.

În articolul

Anahí și-a sărbătorit fiul. Manu a împlinit 7 ani și a fost surprins de mama sa celebră cu un tort aniversar

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x