Ce melodie de la RBD ți se potrivește, în funcție de zodie. S-a anunțat întoarcerea formației pe marile scene

Publicat pe 23.12.2023 la 18:00 Actualizat pe 22.12.2023 la 21:48

Întoarcerea formației pe marile scene este așteptată de fanii din întreaga lume. Până atunci, poți să citești articolul de mai jos și să vezi ce melodie de la RBD ți se potrivește, în funcție de zodie.

Maite Perroni, Christopher Uckermann, Dulce Maria, Christian Chavez, Anahi, Alfonso Herrera

Ce melodie de la RBD ți se potrivește, în funcție de zodie

Happy Channel

S-a anunțat întoarcerea formației RBD pe marile scene, ceea ce fanii din lumea întreagă a așteptat ani de-a rândul. Este o realitate faptul că faimoșii Christopher Uckermann, Anahí, Dulce María, Maite Perroni și Christian Chávez vor urca din nou pe marile scene.

Ce melodie de la RBD ți se potrivește, în funcție de zodie

Fiecare melodie interpretată de cei cinci artiști este unică și a fost ascultată cu siguranță în momente speciale. Există însă câte o piesă pentru fiecare semn zodiacal, iar articolul de mai jos evidențiază acest lucru. Este primul horoscop de acest gen, dat fiind faptul că entuziasmul față de întoarcerea artiștilor pe scenă este de neprețuit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Berbec – “Rebelde”

Ești o persoană care știe să trăiască liber, fără a ține cont de părerea celor din jur. Fire independentă, nu dorești să urmezi normele și îți faci propriile reguli după care te ghidezi. Lupți contra injustiției și vrei să deții puterea într-un mod corect și drept.

Taur – „Sólo quédate en silencio”

Ești rezervată și îți place să trăiești în contemplarea tuturor momentelor. Astfel găsești liniște și răspuns la întrebările care îți macină sufletul. Îndoielile pe care le ai de cele mai multe ori își găsesc rezolvarea acolo unde te aștepți mai puțin.

Gemeni – “Tras de Mí”

Ai o personalitate explozivă și duală. Nu te gândești că ar trebui să faci un lucru de două ori și vrei ca totul să se rezolve în favoarea ta. De cele mai multe ori calci pe cadavre pentru acest lucru.

Rac – Sálvame

Este foarte dificil să-ți exprimi sentimentele și ceea ce crezi cu adevărat despre cei din proximitatea ta. De asemenea, atunci când iubești o faci din toată inima și ești ingenuă. Ai încredere orbește în oamenii din jurul tău.

Leu – “Fuego”

Ești seducătoare de la natură, însă acest lucru te poate duce într-o altă extremă. Pare că nu ai avea sentimente, dar adevărul este că ești foarte pasională.

Fecioară – “Me voy”

Reziști mai multor situații stresante în viață, te poți adapta ușor. Atunci când ești obosită, nu te mai întorci din drum și îți vizualizezi doar propriile dorințe. Dacă cineva te dezamăgește, este pe viață.

Balanță – “Asi soy yo”

Visătoare, mereu ești cu capul în nori, însă știi cu adevărat ce îți dorești. Îi ajuți pe cei din jur indiferent ce probleme ar avea și nu renunți la personalitatea ce te caracterizează.

Scorpion – “Qué hay detrás”

Ești aventurieră, nu poți să urmezi regulile. Vrei să știi totul despre persoanele cu care te înconjori și te entuziasmezi foarte repede.

Săgetător – “Enseñame”

Spontaneitatea îți curge prin vene. Ești liberă, iubești cu pasiune și vrei să dăruiești tot ce ai mai bun într-o relație. Uneori nu știi cum să te exprimi și pari timidă.

Capricorn – “Otro día que va”

O complice a vieții, pare că nu te interesează părerea celor din jur. În realitate însă, ești acea persoană pe care prietenii pot conta în orice moment al vieții.

Vărsător – “Santa no soy”

Ești loială și expansivă, îți place să te distrezi și ai cele mai multe arme pentru a face acest lucru întotdeauna. Cauți independență, însă la fel de bine vrei să fii o prietenă bună și o companie plăcută.

Pești – “Celestial”

Loialitatea este virtutea de care dai dovadă în repetate rânduri. Ești o persoană puternică și trăiești cu picioarele pe pământ.

RBD se întoarce și emoționează fanii din întreaga lume

Este oficial! RBD se întoarce în 2023 pe marile scene ale lumii, iar această veste a bucurat încă de la început fanii de pretutindeni. Anahí, Dulce María, Maite Perroni, Christian Chávez și Christopher Uckermann sunt artiștii care au făcut furori și în telenovela Rebelde.

În articolul

Ce melodie de la RBD ți se potrivește, în funcție de zodie. S-a anunțat întoarcerea formației pe marile scene

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x